EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt pakt terecht punt bij de koploper.

EVV Echt heeft zondagmiddag in Veghel een goede teamprestatie geleverd. Tegen het ongeslagen Blauw Geel’38/Jumbo bleef het 0-0.

EVV Echt startte zonder aanvoerder Rick Geenen. Hij had te veel last van een knieblessure. Daardoor zou Renst van Hien naar het centrum doorschuiven. Echter in de warming-up moest ook Renst afhaken (voetblessure).

Thijs Verhagen nam daarom plaats in het centrum naast Reno Kochanowski. Thijs, die zaterdag al een uur had gespeeld in de O23 ploeg, speelde een puike partij!
In de eerste helft zagen de 200 toeschouwers een duel dat totaal in evenwicht was. Er viel een dikke kans te noteren en die was voor EVV Echt. Na een corner stompte doelman Jordy Zielschot de bal uit de zestien voor de voeten van Luc Tinnemans. Zijn schot werd door een Blauw Geel-verdediger van de lijn gekopt.
Ruststand : 0-0
Na tien minuten in de 2e helft kreeg de thuisclub haar eerste echte kans. Ben van Nieuwenhof verscheen vrij voor Michel Vercruysse. Met een geweldige redding hield de EVV-keeper zijn ploeg overeind.
De EVV-achterhoede kwam verder niet meer in de problemen. Beide ploegen claimden beiden nog een strafschop maar de prima fluitende scheidsrechter Vries wuifde de protesten terecht weg.
Siem van Dijck (redding Zielschot, zie foto beneden ) en Giel Pierrey (schot tegen een verdediger) hadden nog twee mogelijkheden. Het bleef uiteindelijk 0-0.
Resumé : Dikke pluim voor EVV Echt dat een prima teamprestatie neerzette.

Opstelling : Michel Vercruysse, Remco Gielen, Reno Kochanowski, Thijs Verhagen, Karim Ait Kassi, Aron Gielen, Luc Tinnemans ( 70e Novah van der Schouw), Bob Vankan, Siem van Dijck, Rick Polman, Giel Pierrey ( 89e Roy Gielen).

Foto's : Herman Lubsen