EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV J019-1 wint ook vierde duel.

Afgelopen zaterdag kwam De Leeuw uit Brunssum op bezoek in Echt.

De wedstrijd in de najaarscompetitie werd met 8-0 gewonnen, vandaar dat de spelers redelijk ontspannen de wedstrijd ingingen. Opvallend was de basisplaats voor Rick, speler van de U17. Door blessures van de backs Thijs, Rick V en Justin pakt hij zijn kans. Later zou ook nog verdediger Bram van de U17 invallen, beide jongens voetbalden een goeie wedstrijd. Complimenten jongens.

Het niveauverschil tussen de teams was meteen duidelijk, EVV was de betere ploeg die met combinatievoetbal de tegenstander zijn wil wenst op te leggen. De Leeuw schoot de ballen alleen maar heel hard weg naar voren. Pepijn, de keeper van EVV, heeft geen bal gehad de eerste helft. De ruststand was den ook 6-0.

Na de rust ging EVV met 3 verdedigers spelen, dit moest geen probleem zijn tegen deze tegenstander, getuige de 7-0 die er na rust meteen in vloog. Maar als je met drie verdedigers speelt moet je zelfs tegen deze tegenstander wel bij de les blijven en je aan de gemaakte afspraken houden en zeker niet verslappen. Dit gebeurde wel en De Leeuw kwam binnen 10 minuten terug tot 7-4.

Gelukkig pakte EVV daarna de strijd weer op en kwam er een pupillen uitslag van 11-4 op het scorebord.

Doelpunten: Sten 5, Remco 2, Burak 2, Alex 1 en Nawfal 1.

Komende zaterdag staat de kraker tegen SC Susteren op het programma. Beide teams staan samen op kop in deze hoofdklasse. Het doelsaldo van EVV is echter beter. Ze strijden voor het kampioenschap en voor een plek in de vierde divisie. Het zou leuk zijn als er veel supporters uit Echt de U19 komen steunen tijdens deze belangrijke wedstrijd.

SC Susteren-EVV op zaterdag 14-03-2020 om 15.00 in Susteren.