EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV JO19-1 volgt voorbeeld EVV 1

De spelers van EVV J-O19-1 zijn goed uit de winterstop gekomen. Na de winterstop zijn de beste teams uit de zuidelijke en noordelijke hoofdklasse samengevoegd en deze teams gaan strijden voor twee plekken in de vierde divisie. In de winterstop is er door de groep gewoon drie maal per week getraind, de trainer en spelers waren dus klaar voor de strijd om het kampioenschap.

De eerste wedstrijd moest EVV tegen Geleen Zuid, altijd een stugge tegenstander. Omdat twee spelers ’s avonds moesten aansluiten bij het eerste elftal bracht trainer Robert van de Weert een aantal wijzigingen aan in zijn basis opstelling. Zonder echt grootst voetbal werd deze wedstrijd vrij eenvoudig gewonnen door EVV, uitslag 1-4.

Doelpunten: Sten, Remco, Appie en Nuradin.

De tweede wedstijd was meteen tegen de kampioen van de noordelijke hoofdklasse namelijk FCV uit Venlo. We waren gewaarschuwd want ze hadden in de najaars-competitie maar 5 doelpunten tegen gekregen. Laat dit nu ook het aantal zijn dat ze nu reeds na 1 wedstrijd tegen hebben want met goed voetbal van EVV ging FCV met een 5-0 nederlaag terug naar Venlo. Meteen even duidelijk gemaakt dat EVV kost wat kost wil promoveren.

Doelpunten: Remco (2), Sten (2) en Appie

Voor de derde wedstrijd ging EVV naar Helden. In de wetenschap dat de spelers van EVV graag op kunstgras spelen en dat er in Helden bepaald geen biljartlaken ligt ging EVV met gemengde gevoelens naar Helden. In de eerste bekerronde werd deze tegenstander met grote cijfers verslagen ondanks een moeilijke eerste helft, we mochten de tegenstander dus niet onderschatten. Deze wedstrijd mocht Boris Gehlen voor het eerst meespelen na zijn overgang in de winterstop van Fortuna Sittard naar EVV.

Na een goed begin en een snelle en verdiende 2-0 voorsprong was de wedstrijd verder een wedstrijd om snel te vergeten. Fouten in de opbouw, slordig spel op het middenveld en een voorhoede die niet scherp genoeg was, kortom niet goed. Maar uiteindelijk wel een 3-0 overwinning. EVV is op koers voor het kampioenschap.

Doelpunten: Burak, Remco en Sten.

Afgelopen dinsdagavond speelde EVV nog een wedstrijd tegen Fortuna Sittard U17. Deze wedstrijd werd met 3-2 gewonnen door EVV.

Doelpunten: Nuradin, Sten en Bram ( speler EVV JO17-1)