EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV - OSS'20 aantrekkelijke wedstrijd

Zaterdagavond speelde EVV haar 2e thuisduel. De 500 toeschouwers op sportpark In de Bandert zagen geen doelpunten. Maar wat ze wel zagen was een heel aantrekkelijk duel met twee goed spelende ploegen die 90 minuten vol voor de winst gingen.

EVV - OSS'20  0 - 0  (0 - 0)

EVV-trainer Tini Ruijs had zijn ploeg t.o.v. het duel met Westlandia op een plaats gewijzigd. De geblesseerde Omar Ramadani werd vervangen door Remco Gielen.
Vanaf de aftrap lag het tempo heel hoog en golfde het spel op en neer. Grote kansen kwamen er niet maar de wedstrijd verveelde geen moment.
Aan OSS-zijde kwam Rob van Sonsbeek net iets te kort bij een scherpe voorzet en even later werd een lage vrije trap door iedereen gemist.
EVV kwam er een aantal keer zeer snel uit en dat leverde schietkansen op voor Demen Roumen, Bob Vankan en Jeffrey Rijkers.
Ruststand: 0-0
OSS-trainer Bertran Krekels moest in de pauze noodgedwongen twee wissels toepassen. Aanvoerder Tony de Groot en Stan van Dolleweerd werden vervangen door Jos Peltzer en Tom Pijnenburg.
EVV had direct na de pauze op voorsprong kunnen komen. De kopbal van Rick Geenen belandde echter op de lat. In de rebound schoot Reno Kochanowski de bal in het zijnet.
Na een uur wedstrijd moest ook EVV haar aanvoerder wisselen. Rick Geenen (liesblessure) werd vervangen door Aron Gielen. Middenvelder Luc Tinnemans schoof een linie terug.
Het duel bleef boeien. In de 74e minuut kwam Siem van Dijck in de ploeg. De rappe aanvaller, die overkwam van Haelen, raakte in juni op de eerste training geblesseerd en maakte dus vanavond zijn debuut. Bij zijn eerste actie werd hij gelijk onderuit gehaald door OSS-verdediger Engelen. Geel voor Engelen maar gelukkig geen blessure voor Siem.
Tien minuten voor tijd zagen we de beste kans voor de gasten. Een voorzet van Bob van Lith belandde achter Michel Vercruysse tegen de lat.
Zo bleef het 0-0 en konden beide ploegen terugkijken op een goede wedstrijd.

Na afloop vond er een dopingcontrole plaats. Vier spelers (twee van elk team) werden door een dopingcontroleur aangewezen. Het duurde nogal lang voordat de betrokken spelers genoeg cc in het buisje hadden verzameld.
Daardoor kon de spelersbus van OSS'20 pas rond 23.30u richting Brabant vertrekken.

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Remco Gielen, Reno Kochanowski, Rick Geenen (63e Aron Gielen), Bob Vankan, Roy Gielen, Luc Tinnemans, Jeffrey Rijkers (74e Siem van Dijk), Shaquille Simmons, Jordi Beelen (77e Jasko Dzurlic).

Foto Bart Tummers. Voor meer foto's hier klikken.