EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV doet goede zaken

EVV heeft zondagmiddag in Amersfoort goede zaken gedaan. Hoogland werd met 0-2 verslagen. In de 2e helft besliste EVV binnen twee minuten het duel.

De openingsfase was voor Hoogland. Michel Vercruysse moest gestrekt na een schot van Lex Hienekamp. Even later was een kopbal van Ruud Vos ook een prooi voor de EVV-doelman.
Na een kwartier luwde de dadendrang van de thuisclub. EVV nam het initiatief, had veel balbezit maar kwam niet verder dan een paar afstandsschoten van Bob Vankan en Jordi Beelen.
Ruststand : 0-0

EVV bleef in de aanvangsfase van de 2e helft de bovenliggende partij. Na een klein uur wedstrijd viel binnen twee minuten de beslissing. Na een korte corner werd de bal voor het doel gebracht door Bob Vankan.
Na een aantal klutsballen viel de bal voor de voeten van verdediger Reno Kochanowski die van dichtbij Hooglanddoelman Bruins het nakijken gaf (zie foto). Voor Reno alweer zijn vierde treffer.

Nauwelijks een minuut later konden we de 2e EVV-treffer noteren. Na een foute pass van doelman Bruins was Bryan Simons er als de kippen bij om de bal in het doel te werken : 0-2
In het laatste half uur kon Hoogland totaal geen vuist maken. EVV controleerde de wedstrijd. In de slotminuut was invaller Karim Ait Kassi nog dichtbij de 0-3. Zijn schot verdween via de lat over het doel.
Eindstand : 0-2
Al met al een mooie overwinning voor EVV dat zich nu kan gaan opmaken voor de Limburgse derby tegen Groene Ster a.s. zaterdagavond. Beide ploegen hebben 24 punten.
Aanvang van het duel in sportpark In de Bandert : 19.30u.

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Remco Gielen, Rick Geenen (A), Reno Kochanowski, Renst van Hien, Aron Gielen, Bryan Simons (90e Karim Ait Kassi), Siem van Dijck (90e Nawfal Pijjou), Rick Polman (73e Sherry Kindo Kamara), Bob Vankan en Jordi Beelen.

Foto : Herman Lubsen en Bart Tummers