EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV doet goede zaken in Rosmalen

EVV won zaterdagavond tegen OJC Rosmalen met 0-1. Het doelpunt van Bob Vankan in de 8e minuut bleek goed voor drie punten.

OJC Rosmalen - EVV  0 - 1  (0 - 1)

Trainer Tini Ruijs kon weer een beroep doen op aanvoerder Rick Geenen waardoor Luc Tinnemans doorschoof naar het middenveld.

De eerste kans van de wedstrijd kwam in de 8e minuut voor EVV en het betekende gelijk de 0-1. Jeffrey Rijkers (prima op dreef in de 1e helft) bracht na een fraaie actie de bal goed voor het doel waarna Bob Vankan met een harde kopbal OJC-doelman Bart Tinus het nakijken gaf. Voor de middenvelder was het zijn derde competitiedoelpunt.
OJC was aanvankelijk niet bij machte EVV te verontrusten. Wel kreeg men een aantal corners die echter niets opleverden. Pas in de 33e minuut kwam er een dikke mogelijkheid voor de thuisclub. Wesley Meeuwsen verscheen vrij voor Michel Vercruysse. De aanvoerder van OJC zag zijn inzet gekeerd worden door de EVV-doelman.
Aan de overzijde was het Bart Tinus die een schot van Jeffrey Rijkers onschadelijk maakte.
Ruststand 0-1.
Iedereen verwachtte na de pauze natuurlijk een getergde thusclub. Echter, het was EVV dat weer voor het eerste gevaar zorgde. Verdediger Demen Roumen strandde na een lange solo op de OJC-doelman.
OJC ging steeds vaker de lange, hoge bal hanteren, maar daar wist de EVV-achterhoede wel raad mee.
EVV counterde steeds razendsnel maar verzuimde het duel voortijdig te beslissen. In de 73 minuut trof een afstandsschot van Jordi Beelen de paal. De rebound van Siem van Dijck werd door een OJC-verdediger van de lijn gehaald.
Bij de thuisclub liepen de frustaties op. Liefst zeven keer trok scheidsrecher Eijgelsheim geel voor een OJC'er. Verdediger Melvin van Gestel kreeg er twee zodat OJC in de slotfase met tien spelers verder moest.
EVV kwam niet meer in gevaar en kon met drie punten op zak terug richting Echt. Voor alle EVV'ers een prima start van de Echter kermis.
Trainer Tini Ruijs na afloop: "We hebben verdiend gewonnen. Jammer dat we het in de 2e helft niet voortijdig konden beslissen. Scoren blijft een probleem."

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Remco Gielen, Roy Gielen, Bob Vankan, Luc Tinnemans, Jeffrey Rijkers (64e Siem van Dijck), Jordi Beelen (74e Bart Dings), Shaquille Simmons (85e Omar Ramadani).

Woensdag 10 oktober speelt EVV een oefenduel tegen VVV Venlo. Het duel in De Koel begint om 19.30u.