EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV doet haar plicht in de Toto KNVB - beker.

Vanaf de aftrap zagen de 250 toeschouwers het verwachte scenario : een aanvallend EVV en een op de counter loerend Vroomshoopse Boys. Daarbij mag worden aangetekend dat de thuisclub in de 1e helft prima stand hield. EVV creëerde weinig terwijl Vroomshoopse Boys toch enkele keren gevaarlijk werd. Zo moest Michel Vercruysse kort voor de pauze redding brengen op een laag schot van Jordy Harms.
In de slotminuut van de 1e helft kwam EVV dan toch op voorpsprong. Na een corner van Bob Vankan was het aanvoerder Rick Geenen die met een kopbal voor de 0-1 zorgde.
Ruststand : 0-1
Na de pauze kwam de thuisclub er steeds minder aan te pas. Toen in de 69e minuut Sherry Kindo Kamara voor de 0-2 zorgde, was het verzet van de thuisclub gebroken. Twee minuten later maakte Bob Vankan 0-3.
Vervolgens lag het spel geruime tijd stil vanwege een zware blessure van Vroomshoopse Boyskeeper Rene Kok. Hij werd met een brancard van het veld gedragen.
In de slotminuut was het Rick Polman die profiteerde van een misverstand bij de thuisclub. Hij bepaalde de eindstand op 0-4.

Opstelling EVV :

Michel Vercruysse, Demen Roumen (75e Remco Gielen), Rick Geenen, Reno Kochanowski, Karim Ait Kassi, Aron Gielen, Luc Tinnemans, Bob Vankan, Jordi Beelen (60e Sherry Kindo Kamara), Rick Polman, Siem van Dijck ( 71e Shaquille Simmons).

Op 30 of 31 augustus wordt er geloot voor de wedstrijden in de 2e kwalificatieronde. Die wedstrijden worden gespeeld op 24 of 25 september.

Een blik op de andere uitslagen zaterdag leert dat er zich voor die 2e kwalificatieronde hebben geplaatst :

  8 clubs uit de 3e divisie Zondag (daar kan nog bijkomen ADO'20. Het duel tegen ONS Sneek werd uitgesteld)
10 clubs uit de 3e divsie Zaterdag (eventueel nog ONS Sneek)
 5 clubs uit de Zaterdag Hoofdklasse
 2 clubs uit de Zondag Hoofdklasse
 2 clubs uit de 1e klasse.

Tenslotte komen ook nog 12 clubs uit de 2e divisie in actie in de 2e kwalificatieronde. ( AFC en de drie periodekampioenen stromen in de 1e hoofdronde in)