EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV doet prima zaken

EVV heeft kermiszondag in Utrecht prima zaken gedaan. Hercules werd met 3-1 verslagen.
En daarmee kwam een einde aan een lange negatieve serie (5 jaar achterelkaar verloren).

Het was zondagmiddag niet echt gezellig op sportpark Voordorp. De weergoden hadden besloten om er maar eens een echte natte middag van te maken.

Het natuurgrasveld van Hercules lag er ondanks de vele regen van afgelopen dagen prima bij.
EVV-trainer René Eijer had zijn team op een plaats gewijzigd. Shaquille Simmons startte in de basis en Sherry Kindo Kamara nam plaats op de bank.
In de openingsfase zagen we een gelijkopgaand duel met geen kansen. In de 19e minuut kreeg EVV haar eerste corner en toen was het ook gelijk raak. De bal belandde bij Bob Vankan. Diens schot kwam via een Herculesverdediger voor de voeten van Reno Kochanowski die van dichtbij raak schoot : 0-1(zie foto)
Hercules had duidelijk moeite met de fel storende EVV-ers en kwam geen moment in de wedstrijd.
In de 38e minuut kwam EVV op 0-2. Met een prachtige pass stuurde Shaquille Simmons  Rick Polman weg. Die was net iets eerder bij de bal dan Herculesdoelman Fons Mulder. Voor Rick alweer zijn 4e seizoenstreffer.
Nog voor de pauze ging een afstandsschot van Bob Vankan rakelings over het doel.
Ruststand: 0-2.
Dat Herculestrainer Jochem Twisker niet tevreden was, bleek uit het feit dat hij met Conner Blöte en Wouter Kenemans bij het begin van de 2e helft twee nieuwelingen bracht.
Maar het geplande offensief van de thuisclub werd al na drie  minuten teniet gedaan. Het was Siem van Dijck die in de hoek van de zestien zijn tegenspeler uitkapte en met een prachtig schot in de lange hoek Mulder het nakijken gaf en daarmee het duel helemaal in het slot gooide.
Pas drie minuten voor tijd was het invaller Foris Burger die voor de 1-3 eindstand zorgde.
Resumé : EVV pakte volkomen verdiend de winst. Een overwinning die behaald werd door een ploeg die voor iedere meter knokte en daarmee de tegenstander geen enkele kans gaf om in haar spel te komen.

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Reno Kochanowski, Rick Geenen (A), Renst van Hien, Bob Vankan, Remco Gielen, Bryan Simons, Shaquille Simmons ( 82e Jordi Beelen), Siem van Dijck (81e Sherry Kindo Kamara) en Rick Polman.  

Komende dinsdag 8 oktober speelt een combinatieteam van EVV (1e -2e en O19) een oefenduel tegen de beloften van MVV. Aanvang : 20.00u

Foto : Herman Lubse

Lees hier ook het verslag op de site van Hercules.