EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV in de slotfase onderuit

EVV leed zaterdagmiddag in Utrecht een 1-0 nederlaag. Het was Herculesverdediger Dave Hensbergen die in de 78e minuut het enige doelpunt scoorde.

 EVV-trainer Tini Ruys had zijn ploeg t.o.v. het duel tegen Blauw Geel'38 op twee plaatsen moeten wijzigen. Jeffrey Rijkers nam de plaats in van de geblesseerde Jorick Schilken terwijl Souhail Belkassem de vervanger was van Manny Peters.

In de 1e helft zagen de 200 toeschouwers twee ploegen die praktische geen kans wisten te creeren. 
De eerste 10 minuten waren voor Hercules. Vervolgens was EVV de bovenliggende partij. Beide ploegen kregen welgeteld een kans op de voorsprong. Aan EVV-zijde was het Jordi Beelen die naast kopte. Datzelfde gebeurde ook met de kopbal van Herculesspeler Lars Raaijen.
Ruststand 0-0.
Direct na de pauze moest Herculesdoelman Fons Mulder twee keer gestrekt bij afstandsschoten van Souhail Belkassem en Lugmane Bezzat. Beide keren loste hij de bal maar er was geen EVV-er in de buurt om te profiteren.
In de 57e minuut was Hercules dichtbij de openingstreffer maar het was Michel Vercuysse die tot drie keer toe in de weg lag bij inzetten van Tyrone Fonville.
Twaalf minuten voor tijd viel de beslissing. Het was Herculesverdediger Kees van Buuren die met een pass over 40 meter linksback Dave Hensbergen op pad stuurde. De verdediger stormde de zestien in en liet Michel Vercruysse met een wippertje kansloos : 1-0. Geen beste beurt van de EVV-ers die apatisch toekeken hoe de Herculesspeler kon oprukken.
Aanvoerder Rick Geenen werd vervolgens in de spits gezet maar alle hoge ballen waren een gemakkelijke prooi voor Herculesdoelman Fons Mulder.
Al met al een onnodige nederlaag. EVV was zeker niet de mindere van de thuisclub, aan de zestien van de tegenstander hield het echter op bij EVV.

Maandag moet EVV weer aan de bak. Dan is ADO'20 de tegenstander in sportpark In de Bandert. (14.30u) Ook de ploeg uit Heemskerk ging zaterdagmiddag onderuit. In Oss verloor men met 2-0 van SV OSS'1920.

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Jeffrey Rijkers, Aron Gielen, Roy Gielen, Lugmane Bezzat, Shaquille Simmons, Jordi Beelen( 75e Anass Kiki), Souhail Belkassem ( 64e Bob Vankan).