EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV in subtop na winst op ADO'20.

EVV bleef zondagmiddag voor de vijfde keer op rij ongeslagen. Een strafschop benut door Rick Polman (direct na de rust) was voldoende voor de drie punten.

Een strakke zuidwesterwind maakte het de 22 acteurs behoorlijk moeilijk. Veel ballen schoten vaak te ver door. Maar dat gegeven deed geen afbreuk aan de spanning. Integendeel, het duel bleef tot de laatste seconde heel boeiend.

In de 1e helft had EVV de wind in de rug. Reeds in de 3e minuut had men op voorsprong kunnen komen. Rick Polman ging achter een lange bal aan en kwam oog in oog met ADO-doelman Mats van der Wijst. De gastendoelman wist de inzet van Rick met zijn lichaam te keren.
EVV was de bovenliggende partij. Bij een aantal veelbelovende aanvallen was echter telkens de eindpass onnauwkeurig, waardoor de gasten redelijk gemakkelijk overeind bleven.
Rick Geenen was voor de pauze nog twee keer dichtbij een treffer. Echter zijn kopballen verdwenen naast het doel.
Ruststand : 0-0
De 2e helft was amper drie minuten oud toen Demen Roumen van achteruit op avontuur ging. Hij passeerde een aantal tegenstanders en werd vervolgens net binnen de zestien onderuit gehaald door Sam Nijman. Scheidsrechter Eijgelsheim wees, na advies van zijn assistent, naar de stip. Het was vervolgens Rick Polman die de strafschop verzilverde. Alweer de vijfde treffer van Rick. (zie foto)

 

ADO'20, gesteund door de steeds fellere rugwind, probeerde EVV vast te zetten. Dat lukte amper. EVV kwam er een aantal keren heel snel en gevaarlijk uit. Maar ook  nu weer was de laatste pass net onvoldoende.
Het bleef zodoende heel spannend. ADO'20 was in de blessuretijd nog dicht bij de gelijkmaker. Gelukkig voor EVV verdween de kopbal van Meraj Allahdad net over het doel.
Eindstand: 1-0.

EVV kan na het eerste blok van 8 wedstrijden tevreden terug kijken. Men verloor slechts één duel en met 13 punten heeft men een mooie plek ik in de subtop.

EVV heeft de komende twee zondagen vrijaf. Op dinsdag 22 oktober speelt men in Echt een oefenduel tegen 1e klasser Veritas. Aanvang 19.30u
Op zaterdag 2 november hervat men de competitie met een thuisduel tegen UNA. Aanvang 19.30u

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen(A), Reno Kochanowski, Renst van Hien, Bob Vankan, Remco Gielen, Bryan Simons, Shaquille Simmons, Siem van Dijck en Rick Polman.

Foto´s  : Bart Tummers en Herman Lubsen

Voor een verslag van de website van ADO'20 en die van het dagblad Kennemerland klik hier.