EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV kan Goes trein niet stoppen

EVV heeft zondagmiddag in Zeeland geen punt(en) overgehouden aan de ontmoeting met Goes. Na een heel zwakke eerste helft kon EVV de 0-2 achterstand in de 2e helft niet meer goed maken.
Het bleef uiteindelijk 2-0 voor Goes.

EVV trof in Goes een tegenstander die in de 3e periode als een stoomtrein richting de periodetitel koerst. In de eerste acht duels werd zeven keer gewonnen en een keer gelijk gespeeld.
De wedstrijd was nog geen minuut oud toen een Goes verdediger verkeerd terugspeelde op zijn doelman. Bob Vankan was echter niet alert genoeg om hiervan te profiteren.
Vervolgens begon de thuisclub aan een offensief dat uiteindelijk in de 20e minuut leidde tot de voorsprong. Een solo van Tim de Winter werd door hem besloten met een hard schot dat Michel Vercruysse nog kon keren. De bal kwam voor de voeten van Steve Schalkwijk die geen moeite had om zijn ploeg op voorsprong te zetten. Zeven minuten later leidde knullig balverlies tot de 2-0. Het was andermaal Steve Schalkwijk die profiteerde.
In het restant van de 1e helft was EVV niet bij machte om ook maar iets van gevaar te stichten.
Ruststand 2-0.
Trainer Tiny Ruijs wisselde in de pauze Roy Gielen voor Lugmane Bezzat.
De thuisclub werd slordiger en EVV kwam steeds beter in de wedstrijd. In de 58e minuut kon Jordi Beelen alleen richting Goesdoel. Helaas strandde Jordi op doelman Brian Meulmeester. Even later zagen we een verre ingooi van Demen Roumen. Rick Geenen kopte de bal voor de voeten van de vrijstaande Lugmane Bezzat. Een afzwaaier over het doel was het resultaat. Ook Bob Vankan kreeg nog een goede kans na een voorzet van invaller Siem van Dijck. De slappe kopbal vormde geen probleem voor de Goes doelman.
In de slotfase nam Rick Geenen plaats in de spits. Echte kansen kwamen er niet meer voor EVV.Wel voor de thuisclub. Michel Vercruysse behoedde EVV voor een grotere achterstand.
Eindstand : 2-0

Resumé : EVV leed (zeker gezien de winst van Blauw Geel'38) een pijnlijke nederlaag. Vraag blijft wel waarom de ploeg in de eerste helft zo matig acteerde. Toch te veel stress bij een aantal spelers??
Er staan na vandaag nog twee duels op het programma. Voor EVV (38 punten) nog een uitwedstrijd tegen Quick'20 en een thuisduel tegen UNA. Concurrent Blauw Geel'38 (37 punten) speelt zondag uit tegen UNA en sluit het seizoen thuis af tegen Westlandia. JVC Cuijk(39 punten) tenslotte ontvangt zondag TEC en speelt op de laatste speeldag uit tegen OJC Rosmalen.

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Jeffrey Rijkers, Aron Gielen, Roy Gielen (46e Lugmane Bezzat),Luc Tinnemans,  Jordi Beelen ( 67e Siem van Dijck), Shaquille Simmons en Bob Vankan (82e Remco Gielen).