EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV kan geen potten breken.

EVV verloor zondagmiddag tegen ADO'20 met 2-1. De blauwwitten konden geen momernt aanspraak maken op een positief resultaat. Daarvoor was de prestatie te pover.

EVV moest het in Heemskerk stellen zonder aanvoerder Rick Geenen. Hij liep afgelopen week tegen zijn 5e gele kaart aan en was dus geschorst.
Het ontbreken van Rick was een gevoelige aderlating. Overigens was zijn vervanger Manny Peters de beste EVV-er. Hij scoorde ook bij een 2-0 achterstand de tegentreffer.
In de beginfase kwam EVV al een paar keer goed weg. Het was met name ADO-aanvaller Sead Mazreku die enkele keren dichtbij de openingstreffer was.
EVV kwam in de 1e helft welgeteld een keer voor het doel van ADO'20. Maar toen moest doelman Mats van der Wijst wel alle zeilen bijzetten om een schot van Souhail Belkassem uit de driehoek te tikken.
Vanwege lang oponthoud (Aron Gielen en Ted Amson botsen met de hoofden tegen elkaar) trok scheidsrechter Akkermans drie minuten bij aan het einde van de 1e helft.En precies toen kwam de thuisclub op voorsprong.
Na een slecht weggewerkte corner was het Bas Vellema die met een afstandsschot Michel Vercruysse kansloos liet.
Ruststand 1-0.
De 2e helft gaf eenzelfde spelbeeld : ADO'20 dicteerde het spel en EVV moest zich beperken tot tegenhouden. Maar ook bij de thuisclub was het niet echt hosanna. De 350 toeschouwers hadden vaak niet de indruk bij een 3e diijvisieduel aanwezig te zijn.
Op het uur leek de beslissing te vallen. Raymond van der Waart had aan de rechterkant vrije baan. Hij legde de bal terug op de inkomende Sead Mazreku en die scoorde vervolgens met een lage schuiver de 2-0.
De wedstrijd leek gespeeld.In de 72e minuut bracht Manny Peters de spanning echter terug. Na een corner van Lugmane Bezzat kopte hij snoeihard raak.
In de slotfase stuurde Tiny Ruijs Manny naar de spits en probeerde men het nog met een aantal hoge ballen. ADO'20 hield gemakkelijk stand en kon na 90 minuten drie punten bijschrijven.
Voor EVV breken cruciale weken aan. Zondag komt Blauw Geel'38 op bezoek en op paaszaterdag staat het uitduel tegen Hercules op de rol.Paasmaandag is dan de tegenstander van vandaag te gast in Echt. Na de paasdagen zal er veel duidelijk zijn.

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Manny Peters, Reno Kochanowski, Jorick Schilken, Aron Gielen ( 63e Jeffrey Rijkers), Lugmane Bezzat, Souhail Belkassem (63e Jordi Beelen), Roy Gielen, Shaquille Simmons en Omar Ramadani.