EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV kan koploper geen pijn doen.

EVV verloor zondagmiddag het thuisduel tegen OSS'1920 met 0-1. Hoewel de uitslag misschien iets anders doet vermoeden, kwam de koploper geen moment in de problemen.

EVV-trainer René Eijer had zijn opstelling op een plaats gewijzigd. Jordi Beelen nam de plaats in van de geblesseerde Shaquille Simmons.

In de eerste helft zagen we twee ploegen die heel weinig kansen wisten uit te spelen. OSS'20 had wel meer bezit en kwam voor de pauze tot een zevental corners. Echt in de problemen kwam EVV niet. Toch zouden de gasten met een voorsprong aan de thee kunnen. Het was Joep Engelen die na een corner van Bob Zonneberg raak kopte. EVV protesteerde fel omdat er vooraf een overtreding zou zijn gemaakt. Scheidsrechter Witlox wuifde alle protesten weg.
Ruststand 0-1
In het eerste kwartier na de pauze kwam EVV iets meer in de wedstrijd zonder echter de Oss - achterhoede te kunnen verontrusten.
Oss'20 wachtte geduldig af en kwam er vervolgens razendsnel uit. Dat leverde een aantal mogelijkheden op  voor o.a. Tony de Groot(schot tegen de lat) en Jos Peltzer.
EVV kreeg één kans via Bob Vankan. Zijn schot belandde in de handen van doelman Rick van der Leest.
In de slotfase bleef de koploper gemakkelijk overeind en behaalde uiteindelijk een verdiende overwinning.

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen (a), Reno Kochanowski, Remco Gielen,  Bryan Simons (64e Martijn Stuff), Bob Vankan ( 73e Sherry Kindo Kamara),Jordi Beelen, Rick Polman en Siem van Dijck .

Foto: Bart Tummers