EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV krijgt HBS niet op de knieën

Op een zonnig maar koud sportpark In de Bandert hielden EVV en HBS elkaar zondagmiddag netjes in evenwicht. Twee blunders van de beide keepers zorgden voor een 1-1 eindstand.

EVV - HBS  1 - 1  (1 - 0)

In de eerste helft viel er voor de toeschouwers weinig te genieten. De inzet van de 22 acteurs was wel dik in orde maar veel hoogtepunten vielen er niet te noteren.
Pas na een half uur zagen we de eerste echte kans. Bob Vankan kapte zich goed vrij maar schoot vervolgens naast. HBS-keeper Nick Hasper stopte even later een lage schuiver van Siem van Dijck.
Aan HBS-zijde kon in de eerste helft helemaal geen kans worden genoteerd.
Terwijl een deel van de toeschouwers al richting de warme kantine was, kwam EVV toch op voorsprong. Het had daarbij wel de hulp nodig van de gastendoelman. Na een verre hoge inworp van Demen Roumen, kopte Shaquille Simmons de bal over de mistastende Hasper.
Ruststand: 1-0
Direct na de pauze had EVV op 2-0 kunnen komen. Siem van Dijck zette Shaquille Simmons vrij voor de HBS-keeper. Met een goede redding hield die zijn ploeg in de wedstrijd.
EVV bleef de bovenliggende partij maar ook HBS kwam er nu een paar keer gevaarlijk uit. Zo ook in de 70e minuut toen Michel Vercruysse geklopt leek maar Rick Geenen met een acrobatische omhaal de bal nog net voor de lijn kon wegwerken.
Een kwartier voor tijd kwam HBS op gelijke hoogte. Na een lange voorzet leek Michel Vercruysse de bal te plukken. Het was echter invaller Daley Sandel die de bal over Michel in het doel kopte: 1-1.
In de spannende slotfase waren beide ploegen nog een keer dichtbij een tweede treffer.
Shaquille Simmons schoot een vrije trap tegen de lat, terwijl HBS'er Niels van Pelt zijn vrije trap door Michel Vercruysse uit de driehoek zag worden getikt.
Zo bleef het uiteindelijk 1-1.

Opstelling: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Jorick Schilken, Bob Vankan, Roy Gielen, Luc Tinnemans, Siem van Dijck (88e Bart Dings), Jordi Beelen (70e Lugmane Bezzat) en Shaquille Simmons.