EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV krijgt lesje in effectiviteit

Ook bij het vierde bezoek van EVV aan sportpark Willem Alexander in Veghel bleef men met lege handen achter. De thuisclub won het duel met 2-1.

EVV-trainer René Eijer had zijn ploeg op een plaats gewijzigd. Martijn Stuff maakte zijn debuut ten koste van Reno Kochanowski.

EVV begin goed aan het duel. De thuisclub kwam er aanvankelijk niet aan te pas. Maar toen men in de 7e minuut voor het eerst opdook voor Michel Vercruysse was het gelijk groot alarm.
Sander Egmond kwam vrij voor de EVV-doelman die vervolgens de Blauw Geelspeler neerlegde. De prima fluitende Sander de Brito Roque wees terecht naar de elfmeterstip.
Mustafa Guler verzuimde zijn ploeg op voorsprong te zetten. De zwak ingeschoten strafschop was een prooi voor de EVV-doelman.
EVV bleef de toonaangevende ploeg en het was Rick Polman die twee keer oog in oog kwam met Ralph Vos.Beide keren kwam de doelman als overwinnaar uit de strijd.
Blauw Geel kwam na een dik half uur op voorsprong. Sander Egmond gaf vanaf rechts laag voor waarna de instormende Koen van der Zanden de bal binnenschoof : 1-0
Het veldoverwicht van EVV leverde voor de pauze niets op. Integendeel : Ben van den Nieuwenhof kreeg vlak voor de pauze nog een dikke kans op de 2-0. Gelukkig voor EVV was Michel Vercruysse weer ouderwets op dreef.
Ruststand : 1-0
Na de pauze kon EVV het goede spel van de eerste helft geen vervolg geven. Men had wel meer balbezit echter de counters van de thuisclub waren razend gevaarlijk. Het was weer Michel Vercruysse die zijn klasse toonde toen invaller Danny Verbakel  vrij voor hem opdook.
In de 75e minuut rondde Blauw Geel aanvoerder Mark Dobbelsteen een aanval over meerdere schijven bekwaam af : 0-2.
EVV gooide alles naar voren en vier minuten voor tijd viel de aansluitingstreffer. Rick Polman kwam aan de rechterkant door en zijn lage voorzet werd door Siem van Dijck afgerond : 2-1.
In de slotminuten was EVV niet meer bij machte om de thuisclub te verontrusten.
Eindstand : 2-1

Conclusie : Blauw Geel gaf EVV de indruk dat er wat te halen viel maar sloeg op de juiste momenten toe.

Opstelling : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Martijn Stuff, Renst van Hien(81e Karim Ait Kassi), Aron Gielen (57e Jordi Beelen), Luc Tinnenmans, Bob Vankan, Sherry Kindo Kamara (57e Shaquille Simmons), Rick Polman en Siem van Dijck.

Foto : Bart Tummers