EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV niet voorbij UNA

EVV bleef zaterdagdagavond in het thuisduel tegen UNA steken op een 0-0 gelijkspel. In de beginfase verzuimde men afstand te nemen van de ploeg uit Veldhoven.

Meteen vanaf het eerste fluitsignaal van de uittstekend leidende scheidsrechter Lorenzo Cairo uit Nuland nam EVV het initiatief. Dat resulteerde in drie dikke mogelijkheden in de eerste 8 minuten. Het lukte Bob Vankan, Rick Polman en Shaquille Simmons echter niet de bal voorbij UNA-doelman Yannick Derix te krijgen.
Na het eerste kwartier kwam de wedstrijd wat meer in evenwicht. Het tempo lag heel hoog maar kansen bleven verder uit. Vlak voor de pauze kreeg EVV een vrije trap net buiten de zestien. Bob Vankan krulde bal naar de bovenhoek. Echter Yannick Derix hield met een formidbale redding zijn ploeg overeind.
Ruststand 0-0
In de 2e helft had EVV de felle zuidenwind in de rug. Maar zoals zo vaak was dit ook nu weer niet echt een voordeel. Veel diepe ballen waren te onnauwkeurig. UNA probeerde via snelle uitbraken gevaar te stichten maar ook bij de gasten ontbrak het vaak aan de precisie.
In de 72e minuut was het weer Yannick Derix die zijn ploeg overeind hield. De inzet van de voor hem opduikende Bob Vankan wist hij met de voet te keren.
In de laatste minuut kreeg UNA ook haar mogelijkheid. Na een corner was het Joey Verhoeven die de bal rakelings naast het doel schoot.
Eindstand : 0-0

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen (a), Reno Kochanowski, Renst van Hien, Remco Gielen, Bob Vankan, Shaquille Simmons (69e Sherry Kindo Kamara), Rick Polman, Bryan Simons ( 82e Aron Gielen) en  Siem van Dijck.

Komende zondag speelt EVV weer een thuisduel. Dan is OFC te gast in Echt . Aanvnag : 14.30u

Foto : Bart Tummers