EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV pakt punt in de slotfase.

Westlandia en EVV hebben zaterdagnamiddag hun kater van de bekeruitschakeling (beide ploegen gingen na strafschoppen onderuit) niet kunnen wegspoelen.
Bij de gasten overheerste de teleurstelling omdat men in de slotfase een 0-2 voorsprong weggaf. Bij EVV was er de opluchting dat men nog één punt pakte. Het vertoonde spel gaf echter geen aanleiding tot veel vreugde.

EVV- trainer René Eijer kon weer een beroep doen op Siem van Dijck en Rick Polman die afgelopen woensdag niet vanaf de aftrap konden starten.

De weersomstandigheden waren niet al te best op Sportpark In de Bandert en dat kon ook worden gezegd van het spel van beide ploegen.
EVV was in de 1e helft de ploeg met het meeste balbezit maar kwam amper tot kansen. Opvallend feit bij de gasten was dat men al voor de pauze drie keer gedwongen moest wisselen. Anez (13e m.) , De Groot (19e m.) en Owusu (38e m.) moesten met spierblessures naar de kant.
In de 21e minuut kwamen de Naaldwijkers op voorsprong. Na een onnodig weggegeven corner was het verdediger Steve van Kesteren die met een kopbal Michel Vercruysse het nakijken gaf.
Ruststand : 0-1
Na de pauze eenzelfde spelbeeld. Pas in de 57e minuut noteerden we de eerste echte mogelijkheid. Na een goede actie van Siem van Dijck was het Bob Vankan die zijn schot rakelings naast het doel zag verdwijnen.
René Eijer bracht na een uur Jordi Beelen en Shaquille Simmons voor Bob Vankan en Sherry Kindo Kamara.
In de 71e minuut kwam Westlandia zelfs op een 0-2 voorsprong. Het was Desley Bransen die scoorde.
EVV leek op een nederlaag af te stevenen maar vijf minuten na de 0-2 kwam men toch weer in de wedstrijd. Na een verre vrije trap was het Rick Geenen die de bal voor het doel bracht. Na een klutssituatie was het de op de grond liggende Reno Kochanowski die de bal achter Westlandiakeeper Edgar Leerdam wist te werken (zie foto).
De thuisclub gooide alles naar voren en een minuut voor tijd viel dan toch de gelijkmaker. Het was Jordi Beelen die na een voorzet van Shaquille Simmons met het hoofd scoorde.
Bijna was er ook nog de 3-2. Echter het schot van Rick Geenen verdween net naast het doel.

Al met al een zwaar bevochten punt na een heel matige partij.

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Reno Kochanowski, RIck Geenen ( A), Renst van Hien, Bryan Simons ( 67e Karin Ait Kassi), Bob Vankan (61e Jordi Beelen), Remco Gielen, Sherry Kindo Kamara (61e Shaquille Simmons), Rick Polman en Siem Van Dijck.

Foto : Herman Lubse.