EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV pakt punt in slotminuut

EVV heeft zondagmiddag in het thuisduel tegen OFC in de slotminuut nog een punt kunnen bijschrijven. Het was Jordi Beelen die een voorzet van Bart Dings verzilverde.

EVV - OFC   2 - 2  (0 - 1)

EVV-trainer Tini Ruijs had voor een andere startelf gekozen. Bart Dings en Siem van Dijck namen de plaatsen in van Jeffrey Rijkers en Jordi Beelen.

EVV kende een goede start maar kwam in de 13e minuut bij de eerste kans voor OFC gelijk op achterstand. Michel Vercruysse loste een schot van Romano de Jonge waarna Soufiane Reclaoui van dichtbij raak schoot: 0-1
In het vervolg van de eerste helft bezorgde met name OFC-spits Reda Kharchouch de EVV-achterhoede de nodige problemen. Gelukkig wist de fysiek sterke spits zijn kansen niet te benutten.
Vlak voor de pauze was Bob Vankan dicht bij de gelijkmaker. Zijn kopbal werd door OFC-doelman Brian van der Werff voor de doellijn weggetikt.
Ruststand: 0-1
EVV begon goed aan de 2e helft en het was aanvoerder Rick Geenen die in de 49e minuut een voorzet van Bob Vankan verzilverde: 1-1.
Na de gelijkmaker was het weer OFC dat de overhand had. Opnieuw was het Reda Kharchouch die voor veel gevaar zorgde. Eerst verscheen hij vrij voor Michel Vercruysse maar kon de EVV-keeper nog met de voet redding brengen. In de 54e minuut was Michel echter kansloos. Een voorzet van Henry Opoku werd door Kharchouch fraai in de bovenhoek geplaatst: 1-2.
Twintig minuten voor tijd bracht Tini Ruijs met Jordi Beelen en Jeffrey Rijkers twee frisse aanvallers.
Michel Vercruysse moest nog een keer vol aan de bak bij een schot van invaller Roi Momo.
OFC dacht de buit binnen te hebben maar daar dacht Jordi Beelen anders over. Een afgemeten voorzet van Bart Dings werd door Jordi voorbij Van der Werff gewerkt (zie foto).
Eindstand: 2-2.
Resumé: EVV knokte 90 minuten voor een goed resultaat. OFC leek een maatje te groot maar liet zich in de slotminuut nog verrassen. Voor EVV een prima opsteker.

Opstelling: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Remco Gielen (81e Omar Ramadani), Bob Vankan, Roy Gielen, Luc Tinnemans, Siem van Dijck (69e Jordi Beelen), Shaquille Simmons (76e Jeffrey Rijkers), Bart Dings.

Foto: Herman Lubsen

Voor de foto's van Bart Tummers hier klikken.