EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV : vier op een rij

EVV heeft zondagmiddag de vierde overwinning op rij behaald. Blauw Geel'38 werd met 2-0 verslagen. EVV steeg naar de 5e plaats in de ranglijst.

EVV-trainer René Eijer startte met Remco Gielen (terug van een schorsing) weer op de backplaats en Shaquille Simmons op linksbuiten.

De zuidwesterstorm zorgde voor zeer moeilijke voetbalomstandigheden. Veel ballen verdwenen kansloos over de achterlijn.
EVV had in de 1e helft de storm in de rug. Maar om nou te spreken van een voordeel. Integendeel ,veel ballen waren te lang en belandden ver achter en naast het doel.
In de 13e minuut dachten beiden ploegen op voorsprong te komen. Eerst werd een doelpunt van Koen van der Zanden van Blauw Geel'38 afgekeurd vanwege buitenspel. En in de tegenaanval was een doelpunt van Rick Polman eenzelfde lot beschoren.
Voor de rest was EVV in de 1e helft wel de bovenliggende partij maar de voorzetten en schoten misten allemaal de juiste richting.
Tegenvaller was dat verdediger Renst van Hien met een blessure naar de kant moest. Shaquille Simmons werd naar achteren gehaald en Karim Ait Kassi nam de positie van Shaquille in. Achteraf gezien een prima omzetting!
Ruststand : 0-0
Bij de start van de 2e helft leek de storm alleen nog maar in kracht te zijn toegenomen. Maar het verwachte offensief van Blauw Geel'38 bleef uit. EVV nam het initiatief en dat leidde in de 53e minuut tot het eerste doelpunt. Siem van Dijck lanceerde Rick Polman die met een harde knal Ralph Vos het nakijken gaf : 1-0
Amper twee minuten later was het al 2-0. Karim Ait Kassi gaf een afgemeten voorzet en Siem van Dijck kon van dichtbij scoren.
Het restant van de 2e helft is gauw verteld. EVV controleerde het duel. Blauw Geel'38 kon met de storm in de rug geen enkele indruk maken.
Eindstand : 2-0

Resumé : een goede overwinning van de blauwwitten die in de 2e helft een prima indruk maakten.

 

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Remco Gielen, Rick Geenen(A), Reno Kochanowski, Renst van Hien (39e Karim Ait Kassi), Aron Gielen, Bob Vankan, Bryan Simons, Siem van Dijck ( 85e Sherry Kindo Kamara), Rick Polman en Shaquille Simmons.