EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Even voorstellen: Jan Peters TJC/HJO

Jeugdcoördinator Roel Heuts wordt in het nieuwe seizoen opgevolgd door Jan Peters, die de functie Technisch Jeugdcoördinator / Hoofd Jeugdopleidingen (TJC/HJO) EVV heeft aanvaard.

Jan wil zich graag even voorstellen aan jullie.

Privé situatie:

Ik ben 56 jaar, 31 jaar gehuwd met Anita en trotse vader van dochter Sanne van 27 en zoon Lars van 24 jaar. Sinds 20 jaat woonachtig in Beesel.
Na 15 jaar als beroepsmilitair te hebben gewerkt, heb ik in 1997 de politie opleiding gevolgd. Inmiddels werk ik bij de politie Limburg Noord, mijn werkgebied is gemeente Peel en Maas.

Sportief actief:

In mijn jeugdjaren heb gevoetbald in Swalmen. Hier heb ik alle jeugd -en standaardteams doorlopen en uiteindelijk in de selectie gespeeld in de 4e klasse. Vanwege mijn werk ben ik naar Gelderland verhuisd en heb aldaar in de plaatselijke vereniging in de 4e klasse gevoetbald. Enkele jaren later ben ik weer naar Limburg verhuisd en ben ik in Beesel gaan wonen. Na twee jaar in Boukoul te hebben gespeeld, toen 1e klasse onderafdeling, werd ik lid van VV Bieslo.

Sportief passief:

Sinds 2009 ben ik in het bezit van diploma UEFA C

VV Bieslo: diverse jeugdteams getraind en gecoacht, assistent trainer selectie, Jeugdcoördinator

VV Swalmen: assistent trainer 1e elftal en coach 2e elftal

RKMSV / VV Boukoul: hoofdtrainer selectie 1e en 2e elftal

VV Reuver: Hoofd Jeugdopleidingen, trainer JO19-1


Ik hou van eerlijkheid, openheid en discipline, ben gedreven, fanatiek, ambitieus en ben een motivator. Ik kan goed samenwerken en sta open voor advies en meningen van anderen. Het combineren van plezier en prestatie leveren is voor mij belangrijk en geen probleem om dit over te brengen op de spelers.

 

EVV is voor Jan niet nieuw, zijn zoon Lars speelde 4 jaar geleden 1,5 seizoen voor EVV

EVV wenst Jan succes met zijn rol als TJC/HJO.