EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

FC Geleen Zuid O21 - EVV Echt O19 2-1

 Op 13 oktober speelde EVV Echt JO19 een oefenwedstrijd tegen Geleen-Zuid O21.
EVV Echt begon de wedstrijd met gelijk goed druk te zetten tegen Geleen-zuid. In minuut vier hadden door een kleine foutje van Quinn bijna een mogelijkheid om te scoren. Maar de keeper loste het op om de bal snel op te pakken. Twee minuten later kwam er een schot van Marcus wat naast ging. In de 10e minuut een goede actie van Remco. Waarna de bal bij Yannick kwam, Maar die helaas net langs de keeper schoot. In de 15de minuut door het goed jagen van Cedric werd er fout gemaakt in de achterhoede van de tegenstander waardoor de bal bij Yannick kwam die raak schoot voor de openingstreffer (0-1). Daarna in minuut 19 een goede steekbal van Appie naar Cedric die hij helaas niet heeft benut.
27e minuut een schotkans van Geleen-zuid die langs het doel ging. Gelijk daarna in de 28ste minuut een strakke steekbal van Nawfall naar Yannick die het voor de doel passte naar Cedric maar die schoot ruim over. In de 30ste minuut scoorde Geleen-Zuid de 1-1 via een penalty die werd veroorzaakt door Justin. De twee teams hadden allebei wat mogelijkheden in delaatste 15 minuten. Maar geen grote kansen.
Ruststand 1-1
EVV begon tweede helft slordig te voetballen. Waardoor de tegenstander kansen kreeg en in de 60ste minuut scoorden ze uit een corner met een kopgoal (2-1) waardoor EVV op achterstand kwam. Daarna in 72ste minuut kon Nuradin de gelijkmaker scoren maar die schoot net langs de paal. Daarna had EVV wat positiewisselingen gedaan en begonnen ze wat beter en aanvallender te voetballen waardoor ze paar mogelijkheden kregen maar de kansen die ze creëerden werden niet benut. Het bleef uiteindelijk 2-1
Eindstand (2-1) 
Nu de nieuwe maatregelen bekend zijn zal de O19 en O23 komende weken geen wedstrijden spelen.
 
Verslagever was Nuradin.
 
De pen gaat de eerstkomende wedstrijd naar Cedric