EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

GOES pakt drie punten in Echt

EVV leed zondagmiddag haar derde nederlaag. GOES nam de drie punten mee naar huis. Op de 0-2 overwinning van de Zeeuwen viel weinig af te dingen.

EVV - GOES  0 - 2  (0 - 1)

EVV startte met dezelfde basis als afgelopen week tegen OJC Rosmalen.

Er waaide een strakke noordoostenwind over sportpark In de Bandert en die bezorgde de 22 acteurs de nodige problemen.
Vanaf de aftrap waren het de gasten die het initiatief namen en na een kwartier viel de 0-1. Het was Erwin Franse die spits Steve Schalkwijk bediende die vervolgens fraai binnen schoot.
In de 24e minuut zagen we eerste echte goede aanval van de blauw-witten. Het was Bob Vankan die een voorzet van Jeffrey Rijkers naast kopte.
Na een half uur was GOES dichtbij een verdubbeling van de score. Een omhaal van Ray kroon belandde boven Michel Vercruysse tegen de lat.
Ruststand 0-1.
Vanaf de aftrap zagen we een dwingender EVV. Echte kansen leverde het niet op. Integendeel, GOES was in de 57e minuut heel dichtbij de 0-2. Het waren Reno Kochanowski en Michel Vercruysse die inzetten van De Vlieger en Kroon voor de doellijn weghaalden.
Op het uur viel de 2e treffer voor de Zeeuwen. Een lage voorzet van De Vlieger werd door Tim de Winter van dichtbij binnen getikt.
In de slotfase drong EVV wel aan maar de voorzetten vanaf de flanken waren vaak onnauwkeurig. En als het eens echt dreigend werd, was er altijd nog GOES-doelman Brian Meulmeester die zijn ploeg overeind hield.
Eindstand 0-2

Resumé: EVV bood te weinig om het de Zeeuwen echt moeilijk te maken.

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Remco Gielen, Roy Gielen (72e Omar Ramadani), Bob Vankan, Luc Tinnemans (60e Bart Dings), Shaquille Simmons, Jeffrey Rijkers (68e Siem van Dijck) en Jordi Beelen.