EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Gebruik voetbalvelden EVV

De laatste tijd wordt er meer en meer overdag door leden en niet-leden van EVV gebruik gemaakt van het hoofdveld en de bijvelden terwijl dit niet is toegestaan.

Bordjes “Verboden toegang” worden genegeerd. Er worden aan de lopende band vernielingen aangericht , gesleept met doelen en afval zoals lege flesjes e.d. wordt als dank achtergelaten.
Het is voor de weinige vrijwilligers die EVV heeft een ondoenlijke zaak om de gevolgen hiervan op te knappen. Ze willen dit ook niet langer blijven doen. Overtreders hierop aanspreken helpt niet , men trekt zich hier niets van aan.

EVV heeft overleg gehad met de gemeente en de politie om hieraan een einde te maken. Er zullen door de politie binnenkort controles worden uitgevoerd. Na in eerste instantie waarschuwend op te treden zal men overgaan tot verbaliseren.
Tevens zal de gemeente op niet al te lange termijn tegenover de barakken van kindervakantiewerk trapveld inrichten waar wel gebruik van kan worden gemaakt. Zo`n terrein is nu ook al beschikbaar achter de kantine van EVV , het voormalig wedstrijdveld van Rios.
 
Blijf daarom weg van de velden van EVV. Een gewaarschuwd man telt voor twee !!!!