EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Gecertificeerde status jeugdopleiding

Afgelopen januari kreeg de jeugdopleiding van EVV het officiële keurmerk Lokale Jeugdopleiding.

Om internationaal leidend te willen blijven als opleidingsland startte de KNVB in 2014 het Kwaliteits & Performance Programma voor jeugdopleidingen om deze een nieuwe kwaliteitsimpuls te geven. De KNVB ontwikkelde een programma van 64 kwaliteitseisen, waaronder beleid en bestuur, trainings- en wedstrijdprogramma, samenwerking in de regio, innovatie- en kennisdeling, resultaten en verantwoording, talentherkenning, talentontwikkeling en leerklimaat

Daarnaast krijgen niet alleen de spelers betere ondersteuning, maar ook jeugdtrainers en –begeleiders kunnen rekenen op meer opleidingsmogelijkheden.

In samenwerking met de begeleidende instantie NMC Bright zijn al deze 64 eisen doorlopen en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in het behalen van een gecertificeerde Lokale Jeugdopleiding. Dit is de bekroning van alle inspanningen, die vooral het afgelopen jaar zijn verricht. Een fantastisch resultaat, waarop EVV met recht trots op mag zijn.

Zaterdag 23 maart om ± 10.30 – 10.45 krijgt EVV uit handen van de KNVB het officiële certificaat overhandigd. Wij nodigen niet alleen jeugdtrainers en –leiders uit, maar ook en vooral de spelers en speelsters en hun ouders om bij deze feestelijke bijeenkomst aanwezig te zijn.