EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Gekke tijden

Normaal gezien zouden we weer lekker van start gegaan zijn met de competitie. EVV-Echt zou dan ook weer een ontmoetingsplek zijn voor spelers, ouders, grootouders en belangstellenden. 

Helaas heeft de huidige realiteit hier een stokje voor gestoken. 

 

 

Gevolg is dat de afstand tussen U en EVV-Echt groter wordt. Afstand die niet past bij het basis idee van een vereniging. Geen praatjes langs de lijn, geen gezellige momenten in de kantine en vooral geen competitie voetbal voor de spelende leden.

Aan de andere kant gaan de dingen gewoon door, onderhoud aan de velden, organiseren van trainingen, kijken naar de indeling voor het volgend seizoen en natuurlijk de stappen die gezet worden voor de verbouwing van ons clubhuis.

Ook al blijft veel van dit alles volledig buiten uw gezichtsveld, bestuur en vrijwilligers zijn heel druk met de “gewone” gang van zaken.

 

We hebben ons tot doel gesteld de betrokkenheid bij EVV-Echt vanuit ouders en spelers te verhogen en de EVV-Echt een prominentere plek in de Echter gemeenschap te gaan geven. Diverse acties zijn hiervoor al uitgezet en we zullen U in de komende maanden op de hoogte houden van de vorderingen. 

 

Daarnaast hebben we ook te kampen met de realiteit van de directe gevolgen van de Corona maatregelen, zo zijn de inkomsten van de kantine volledig weg gevallen, is het heel lastig om alle spelers op een goed wedstrijd niveau te houden. Het laatste heeft alle aandacht van de technische commissie, de trainers en de jeugdleiding. 

Het eerste heeft natuurlijk de volle aandacht van het bestuur. Al met al geen gemakkelijke opgave voor iedereen, temeer daar we ondanks goedkeuring van de algemene ledenvergadering besloten hebben om de contributie voor dit seizoen niet te verhogen. We danken de meeste leden die desondanks hun contributie tijdig hebben betaald.  

 

Zodra het weer beter wordt en de Corona maatregelen versoepeld kunnen worden zullen we binnen de mogelijkheden die er dan zijn het resterende seizoen zo effectief en leuk mogelijk afronden. Er zijn al enkele ideeën ontstaan, maar we staan zeker open voor uw ideeën. Laat ons weten via idee@evvecht.nl wat we kunnen doen. Ook zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen om EVV-Echt vooruit te helpen en de plek te laten krijgen die ze verdiend in de Echter gemeenschap.