EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Helmond Sport behaalt gemakkelijke zege

Woensdagavond speelde EVV Echt haar 3e oefenduel in de voorbereiding. Tegenstander Helmond Sport was een maatje te groot en won gemakkelijk met 2-5.

Helmond Sport maakte woensdagavond een prima indruk in Echt. Al na 5 minuten werd het 0-1 via een doelpunt van Lance Duyvesteyn. (zie foto beneden)
Met name de messcherpe aanvallen via de gevaarlijke linksbuiten Karim Loukili zorgden telkens voor veel gevaar.

Nadat een aantal kansen werd gemist, was het in de 37e minuut 0-2. Het was EVV-verdediger Renst van Hien die een lage voorzet ongelukkig in eigen doel werkte : 0-2
Twee minuten later bracht Arno van Keilegom de stand op 0-3. Andermaal via een snelle uitbraak en een lage voorzet van Loukili.
Vijf minuten voor de pauze was het Giel Pierreij die alleen op Helmond Sport doelman Rowen Koot af kon gaan en voor de 1-3 ruststand zorgde.
In de 2e helft was het woord aan Juul Respen.Met twee fraaie afstandsschoten zorgde hij in de 56e en 58e minuut voor de 1-4 en 1-5.
In de slotminuut was het Stijn Keulen die kon profiteren van gepruts in de achterhoede van Helmond Sport en de 2- eindstand bepaalde.

Opstelling EVV : 

Michel Vercruysse (46e Dylan Creemers), Reno Kochanowski, Renst van Hien, Luc Tinnemans (46e Novah van der Schouw), Rick Geenen (58e Thijs verhagen), Aron Gielen (58e Boris Gehlen), Bob Vankan, Stijn Keulen, Siem van Dijck (70e Burak Yildirim), Rick Polman (73e Sten Kochanowski) en Giel Pierreij.

Opstelling Helmond Sport :

Rowen Koot - Kay van de Vorst, Maxime de Bie, Orhan Dhepar, Dean van de Sluijs - Lance Duijvenstijn, Jeff Stans (46' Guus Joppen), Sander Vereijken (75' Akif Hancer) - Arno van Keilegom (46' Robert Mutzers), Jordy Thomassen (46' Juul Respen), Karim Loukili.

Voor een verlsag van het duel op de website van Helmond Sport  zie : https://www.helmondsport.nl/wedstrijden/05082020/helmond-sport-wint-van-evv-echt

A.s zaterdag speelt EVV(comb) een oefenduel in Neeritter tegen Veritas. Aanvang 18.0u

Het oefenduel tegen SV Meerssen op vrijdag 14 augustus wordt vanwege de brand in kantine van Meersen in Echt gespeeld. Aanvang : 19.00u

Foto : Herman Lubse