EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Internetbureau ACATO sponsort de O23

Met ingang van dit jaar sponsort Acato EVV Echt O23.

Acato is een internetbureau dat misschien niet iedereen bekend in de oren klinkt. Het bedrijf, waar inmiddels meer dan 30 developers en strategen werken, is namelijk tot nu toe vooral actief in het westen van Nederland.
De naam van de directeur/eigenaar van Acato kent daarentegen iedere EVV’er: Valentijn de Jong. Sinds jaar en dag de man die de meeste wedstrijden in het eerste elftal van EVV heeft gespeeld (zie ook Colofon). Daarbij moet wel gezegd worden dat Michel Vercruysse hem op de hielen zit.

Acato wil haar naamsbekendheid en marktpositie in het zuiden van Nederland versterken. Samenwerken met EVV-Echt is daarom een voor de hand liggende keuze.

Acato creëert webportals en websites die het mogelijk maken klanten sneller en effectiever van dienst te zijn. Door de enorme vrijheid die de digitale wereld biedt, ligt het gevaar van complexiteit al snel op de loer. Niet voor niets is dan ook het motto van Acato “Maak het zo simpel en makkelijk mogelijk”. Acato heeft digitale middelen voor veel verschillende bedrijven gemaakt zoals bijvoorbeeld PostNL, Kruidvat en JustLease.

Wellicht heb je als gebruiker ook al eens een website of online portal bezocht die door Acato is gebouwd. Je herkent deze aan het gebruiksgemak. Acato maakt het makkelijk. In een wereld waar mensen steeds minder tijd hebben, wint gemak het immers altijd van complexiteit.

EVV-Echt is zeer verheugd over de samenwerking met Acato, waar heden en verleden op een speciale manier samenkomen. Meer weten over Acato? Bezoek www.acato.nl.

 

Eeuwige ranglijst EVV Echt, aantal gespeelde competitieduels :

Valentijn de Jong 302 Michel Vercruysse 275 Marcel Gehlen 274 Jos Sarkol 265 Hans van Montfort 263 Sjef Vergoossen 247 Jeroen Evelein 224 Jan Levels 201 Joep Op den Kamp 198 Thomas Janssen 192 Maurice van der Wey 184 Roel Elfrink 182 Dennis Welters 176 Wim Slangen 172 Rick Geenen 163 Roger Hendrikx 156.

 

 

 

Op de foto rechts (met de bloemen) Valentijn de Jong