EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Invaller doet EVV de das om

EVV liep zaterdagavond in Den Haag tegen een flinke nederlaag aan. Invaller Hugo Botermans scoorde in de slotfase binnen zes minuten twee keer. Uiteindelijk won ADO met 3-0

EVV kampte met behoorlijk wat personele problemen.Op de bank zaten derhalve met Dave Schmitz, Nawfal Pijjou,Novah van der Schouw en Burak Yilidirm vier talenten uit de O19 ploeg.

Er stond een strakke wind over sportpark "De Aftrap".De 22 acteurs hadden daar zichtbaar moeite mee.
In de 1e helft speelde EVV met de wind in de rug.
Veel kansen vielen er niet te noteren. De beste mogelijkheden waren voor de blauwwitten. Maar ADO-doelman Youri Schoonderwaldt toonde zich van zijn beste kant. Eerst tikte hij een schot van Rick Polman uit de benedenhoek en even later bleef hij overeind toen Bob Vankan vrij voor hem opdook.
Ruststand 0-0
In de 2e helft zagen we een heel ander spelbeeld. Jong ADO dicteerde vanaf de aftrap het spel en kreeg mogelijkheden. Diverse keren stond Michel Vercruysse op de juiste plek.
In de 72e minuut deed ADO-trainer Virgilio Teixeira een dubbele wissel. Met Hugo Botermans en Killian van Mil bracht hij twee aanvallende spelers. Drie minuten later zorgde het duo voor de openingstreffer.Van Mil was de aangever en Botermans gaf met een kopbal Michel Vercruysse het nakijken : 1-0
Amper drie minuten later was Botermans net eerder bij de bal dan de ver uit zijn doel komende Michel Vercruysse. Na een boogbal stuiterde de bal in de driehoek : 2-0.
In de slotminuut was Van Mill andermaal de aangever. Topscoorder Lance Duijvestijn bepaalde de eindstand op 3-0

Resumé : een gevoelige nederlaag voor EVV dat in de 1e helft heel behoorlijk acteerde maar het in de 2e helft liet afweten.

Opstelling EVV : Michel Vercruysse,Reno Kochanowski( 83e Nawfal Pijjou), Renst van Hien,Rick Geenen(a), Karim Ait Kassi, Aron Gielen, Bryan Simons, Bob Vankan, Siem van Dijck (73e Sherry Kindo Kamara), Rick Polman (83e Burak Yildirim) en Jordi Beelen.

Foto : Bart Tummers