EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Jan Delsing en Rob Ruyters 40 jaar lid.

Op de jaarvergadering vrijdag j.l.werden Jan Delsing en Rob Ruyters door voorzitter Geert Hees in het zonnetje gezet. Beiden werden gehuldigd vanwege hun 40-jarig lidmaatschap.

Jan Delsing  

Jan werd lid op 1 april 1979. Hij voetbalde aanvankelijk voor RKVB in Berkelaar en bij het destijds zeer populaire cafévoetbal (o.a.  bij café De Port).
Hij kreeg verkering met Francien Ruijten die uit een echt EVV-nest  kwam. De moeder van Francien gaf Jan een paar blauwwitte voetbalsokken cadeau. Dus hij moest wel bij EVV gaan voetballen.
Jan begon in het 2e elftal waarin hij opviel door zijn enorme snelheid.
Hij speelde ook in het 1e elftal. Zo kwam hij in het seizoen 1982-1983 nog tot zeven duels voor EVV 1.
Een paar jaar later ging Jan voetballen in het roemruchte 4e elftal waarin hij o.a. met Jo Royakkers, Jacques Kurvers, Tjeu Doré en Huub Kilkens een aantal mooie jaren zou beleven.
Na zijn actieve carrière is Jan samen met Francien al vele jaren bij de thuiswedstrijden van EVV 1 de beheerder van het 2e buffet in de kantine.

Rob Ruyters

Rob werd lid van EVV op 1 april 1979. Hij was toen 11 jaar.
Nadat hij de jeugd van EVV had doorlopen, ging Rob voetballen in een van de lagere elftallen. Zo maakte hij lange tijd deel uit van het 3e elftal dat destijds onder leiding stond van Jan Beckers en John Roufs. Ook speelde hij regelmatig in het 2e elftal.
Ondanks zijn verhuizing naar Sittard bleef hij EVV trouw en tot 2 jaar geleden speelde hij nog zijn partijtje in het 4e elftal. Daar was hij het laatste jaar ook nog scheidsrechter bij de thuiswedstrijden.
Sinds dit seizoen is Rob penningmeester bij EVV en op zondag zwaait hij met de vlag bij de wedstrijden van EVV 2.

EVV wenst beide jubilarissen van harte proficiat.