EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Laatste training selectie 1.

Dinsdag 9 juni staat de laatste training voor selectie 1 op het programma.

Vanaf 12 mei heeft de selectie van René Eijer twee keer per week getraind.

Vrijdag 17 juli is er een spelersbijeenkomst voorafgaande aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste training zal dan plaats vinden op maandag 20 juli. Er staan in de maand augustus een aantal oefenwedstrijden gepland maar die zijn natuurlijk allemaal onder voorbehoud.

De O19 selectie traint op vrijdag 12 juni voor het laatst. Die avond is er ook o.l.v. trainer Guido Leunissen een training voor de nieuwe O23 ploeg. 

Wat betreft de start van het seizoen 2020-2021 (voor de 3e divisie Zondag oorspronkelijk gepland op 23 augustus) heeft directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee in een nieuwsbrief van de KNVB aangegeven dat de amateurvoetballers, zoals het er nu voorstaat, kunnen starten volgens de al eerder vastgelegde speeldagenkalender.
De Tweede en Derde Divisie vormen hier echter een uitzondering op.
Indien er vanaf 1 september 2020 weer officiële wedstrijden gespeeld zouden mogen worden,moet het mogelijk zijn om vanaf 1 augustus 2020 weer oefenwedstrijden te spelen. Indien dat niet het geval is zal men waarschijnlijk de datum van 1 september verschuiven omdat clubs voldoende ruimte moeten hebben voor een goede voorbereiding op de start van het seizoen.
In het gunstigste geval zou de competitie voor de 3e divisie dus kunnen starten op zondag 5 september. Er zijn echter ook een aantal andere scenario's mogelijk (bv. 1 oktober of half oktober).

Afwachten dus.