EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Manny Peters matchwinner tegen JVC

EVV heeft zondagmiddag een zeer belangrijke overwinning behaald tegen JVC Cuijk. Zeker gezien het feit dat van de onderste negen ploegen in de rangschikking EVV de enige was die punten pakte.
Invaller Manny Peters scoorde in de 88e minuut de winnende treffer. EVV won met 3-2.

EVV - JVC Cuijk  3 - 2  (1 - 2)

JVC Cuijk was in de 1e helft de bovenliggende partij. De 1-2 bij rust was dan ook, gezien het spelbeeld een terechte stand.
In het eerste kwartier kregen beide ploegen een kans. De inzet van JVC-spits Jeroen Schoonhoven leek doel te treffen. Michel Vercruysse wist echter met een geweldige reflex de bal nog tot corner te verwerken. Aan EVV-zijde was het Shaquille Simmons die zijn kopbal gestopt zag worden door JVC-keeper Dani Centen.
In de 16e minuut kwam JVC op voorsprong. Lars Loermans probeerde het van afstand en zijn schot verdween in de linkerbenedenhoek van het doel: 0-1.
Tien minuten later kwam EVV langszij. Het was Bart Dings die een voorzet van Shaquille Simmons in het doel gleed: 1-1.
Nog voor de pauze kwamen de gasten weer op voorsprong. Na een combinatie door het EVV-centrum kwam Engin Ozdemir vrij voor Michel Vercruysse en tikte vervolgens de bal voorbij de EVV-doelman.
Ruststand: 1-2
EVV-trainer Tiny Ruijs wisselde in de pauze spits Jordi Beelen voor Manny Peters. De aanvoerder van EVV 2, normaal centrale verdediger, nam plaats in de spits.
EVV nam het initiatief maar kon aanvankelijk weinig creëren. Bart Dings en Omar Ramadani moesten al snel met blessures naar de kant en werden vervangen door Jeffrey Rijkers en Roy Gielen.
In de 69e minuut verdween een schot van Lugmane Bezzat rakelijks naast het doel. Twee minuten laten probeerde Lugmane het opnieuw en nu was het wel raak. De geweldige uithaal was te machtig voor Dani Centen: 2-2.
EVV rook dat er meer in zat en trok vol ten aanval. Tien minuten voor tijd belandde een afstandsschot van Demen Roumen op de paal en kon Centen de rebound van Jeffrey Rijkers nog keren.
Het bleek uitstel van excecutie. Twee minuten voor tijd was het Manny Peters die na een corner snoeihard raakte kopte. In de laatste minuut was Manny nog dichtbij de 4-2. Keeper Centen kreeg een schot van Jeffrey Rijkers niet klem waarna een JVC-verdediger nog net voor Manny de bal kon wegwerken.
Eindstand: 3-2

Resumé: Op basis van de 2e helft een verdiende overwinning voor de blauw-witten.

Opstelling: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Jorick Schilken, Aron Gielen, Shaquille Simmons, Omar Ramadani (69e Roy Gielen), Bart Dings (56e Jeffrey Rijkers), Jordi Beelen (46e Manny Peters) en Lugmane Bezzat.