EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Nieuwe rubriek : In de kijker

De redactie van de website start deze maand met een nieuwe rubriek genaamd " In de Kijker".  Er worden 25 vragen gesteld aan een speler uit de senioren of de jeugd. Maar ook oud-spelers en andere personen komen in aanmerking.
Het spits wordt afgebeten door Reno Kochanowski, speler van EVV Echt 1.

 

 

 1.  Naam:Reno Kochanowski
 2.  Leeftijd : 22
 3.  Woonplaats : Roermond
 4.  Getrouwd,vriendin,vrijgezel, kinderen : Ik ben al bijna 6 jaar samen met mijn vriendin; Guusje Verstegen
 5.  Studie/beroep: Ik zit in het laatste jaar van mijn studie Operations Management &Logistics aan de TU Eindhoven. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf; Student Consultant.
 6.  Voetbalcarrière: Mijn voetbalcarrière begon bij SHH Herten. Vervolgens heb ik een jaar bij Fortuna Sittard gespeeld waarna ik naar VVV-Venlo ben gegaan. Daar heb ik tot en met de U19 gespeeld en vervolgens ben ik naar E.V.V. Echt 1 gekomen. Dit is mijn 4e jaar.
 7.  Positie binnen team: Ik speel als rechter centraal verdediger (3).
 8.   Hoogtepunt/mooiste wedstrijd (van jou): Ik heb een aantal mooie wedstrijden gespeeld. In mijn eerste seizoen stonden we vlak voor tijd 0-2 achter in de uitwedstrijd tegen Ado’20, maar het lukte ons toch om terug te komen tot 2-2 waardoor we de nacompetitie ontliepen. In mijn tweede seizoen speelden we ons op de laatste speeldag veilig door een 3-0 overwinning op UNA. Mijn absolute hoogtepunt is echter de wedstrijd van vorig seizoen tegen Groene Ster die we 2-1 wonnen. Dit is denk ik ook persoonlijk mijn beste wedstrijd voor E.V.V. geweest.
 9.   Dieptepunt: Het abrupt eindigen van het vorige seizoen door Corona. We zaten in een goede flow en stonden bovenaan in de tweede periode.
 10.   Favoriete club Nederland: PSV Eindhoven
 11.   Favoriete club buitenland: FC Barcelona
 12.   Favoriete speler Nederland: Mario Götze
 13.   Favoriete speler buitenland: Lionel Messi is de beste speler allertijden en daarom mijn favoriet. Als ik naar mijn eigen positie kijk is Virgil van Dijk mijn favoriete speler in het buitenland.
 14.   Beste trainer die je hebt meegemaakt: Tini Ruijs. Achter elke training die hij gaf, zat een gedachte. De trainingen waren dat jaar dus van een uitzonderlijk hoog niveau.
 15.   Tv Programma: Ik kijk alleen voetbalwedstrijden op tv. Daarnaast kijk ik series op Netflix zoals The Blacklist, Prison Break of La Casa de Papel.
 16.   Lievelingseten: Pizza
 17.   Drinken: Geen duidelijke voorkeur
 18.   Vakantie: Ik ga het liefst op een zon, zee, strand vakantie met mijn vriendin waarin we af en toe wat uitjes maken.
 19.   Muziek: Ik luister naar verschillende muziek zoals raggae en hiphop, maar ook Nederlandse meezingers.
 20.   Andere hobby’s: Naast voetballen doe ik ook veel aan krachttraining. Tijdens Corona ben ik ook gestart met hardlopen en thaiboksen. Ik hou dus voornamelijk van sportieve activiteiten, maar ik vind het ook heerlijk om een avond op de bank te Netflixen.
 21.   Waar heb je een hekel aan: Tijdverspillen, dus bijvoorbeeld als ik moet wachten op iemand of iets.
 22.   Waar ben je bang voor: Haaien
 23.   Toekomst als voetballer: Ik zit prima op mijn plek bij E.V.V. en hoop hier nog lang te blijven spelen.
 24.   Verwachtingen EVV Echt 1 dit seizoen: We hebben een goede, maar smalle selectie. Ik verwacht dus dat we dit seizoen in de middenmoot gaan spelen als de het merendeel van de selectie fit blijft.
 25.   Hoe kijk je tegen corona aan: Corona is natuurlijk vervelend, omdat je vrijwel geen sociaal contact heb met anderen. Het vervelendste vind ik dat het voetballen stilligt en dat we niet na een training of wedstrijd gezellig de kantine in kunnen. Daarentegen heeft het mij ook wat moois opgeleverd, omdat ik de vrije tijd veroorzaakt door Corona gebruikt heb om naast mijn studie een eigen bedrijf te starten; Student Consultant.