EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Nieuwe shirtsponsor EVV

Nieuwe shirtsponsor EVV: MK Accountants & Adviseurs.

Wij zijn, meer dan, verheugd dat MK Accountants & Adviseurs zich voor de komende drie jaar als shirtsponsor heeft verbonden aan onze vereniging.
Niet alleen is MK Accountants en Adviseurs een betrouwbare partner maar tevens een partner die dezelfde waarden en normen hanteert als onze vereniging.

 

 

MK Accountants & Adviseurs is al ruim 25 jaar werkzaam voor het MKB in Zuid-Limburg.
MK biedt actueel inzicht in de onderneming door administratie te voeren, cijfers en jaarrekeningen samen te stellen en deze in duidelijke taal met de ondernemer door te nemen.
Ook biedt MK advies in strategie en fiscale optimalisatie door samen met de ondernemer proactief te handelen naar en met bedrijfspartners, financierders en belastingdienst.
Sinds geruime tijd is MK Accountants & Adviseurs ook actief in Midden-Limburg en met de vestiging in Echt wil MK dit verder uitbreiden.
Daarbij hoort een stuk marketing en gekozen is voor de sponsoring van EVV, een vereniging verankerd in Midden-Limburg en bekend tot ver daarbuiten en daarmee een voorbeeld voor MK.

Meer weten over en van MK Accountants en Adviseurs ? Lees het uitgebreide artikel in de nieuwsbrief die deze week uitkomt.