EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Quick brengt EVV in zwaar weer

EVV heeft zondagmiddag in Den Haag een 3-0 nederlaag geleden tegen Quick. Daar zag het in de 1e helft overigens helemaal niet naar uit.

Quick - EVV   3 - 0  (1 - 0)

EVV was in de 1e helft de betere ploeg. Er waren kansen voor Jordi Beelen en Shaquille Simmons. Echter, hun pogingen verdwenen naast het doel of werden een prooi voor Quick-doelman Jan Puister.
Quick had tot de 37e minuut werkelijk geen enkele kans gehad. Maar toen kregen de Hagenezen een vrije trap op 25 meter van het EVV-doel. Het schot van Virgil Tjin-Asjoe leek via de muur hoog over het doel te gaan. Maar met een rare curve belandde het leer toch tegen de paal waarna de bal tot ontzetting van Michel Vercruysse en heel EVV in het doel draaide.
Ruststand: 1-0.
Shaquille Simmons bleef in het kleedlokaal en werd vervangen door Jeffrey Rijkers.
Na de pauze zagen we een heel andere thuisclub. In de 52e minuut kon Reno Kochanowski zijn tegenstander Roderick Meinema slechts met een ultieme sliding van scoren af houden. Drie minuten later viel toch de 2-0. Een voorzet van Meinema kopte Philip Kouwenhoven via de onderkant van de lat in het doel.
Een minuut later had Bob Vankan de kans om EVV weer in de wedstrijd te brengen. Na een mooie actie van Jeffrey Rijkers schoof hij de bal echter naast het doel.
Bij EVV gingen de kopjes omlaag en in de 61e minuut viel de definitieve beslissing. Na een aanval uit het boekje was het Roderick Meinema die met een lage schuiver de 3-0 aantekende.
In de slotfase was EVV niet bij machte om nog iets aan de score te doen. Quick hield gemakkelijk stand en pakt nu 7 punten uit de laatste drie duels.
Bij EVV een heel ander beeld. Uit de laatste vier duels werd slechts één punt gehaald.
Trainer Tini Ruijs na afloop: "In de 1e helft waren we de betere ploeg. In de 2e helft hebben we het helemaal laten afweten."

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Remco Gielen (71e Omar Ramadani), Roy Gielen (71e Bart Dings), Bob Vankan, Luc Tinnemans, Shaquille Simmons (46e Jeffery Rijkers), Siem van Dijck en Jordi Beelen.

Dinsdag 6 november speelt EVV in Echt een oefenduel tegen MVV O19. Aanvang: 20.00u

Foto Bart Tummers. Voor meer foto's hier klikken.