EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

RABO Clubsupport

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker.

Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom steunen ze via Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. Zo zorgen ze er samen met haar leden voor dat clubs sterker worden. En dus dat duizenden mensen kunnen doen wat ze leuk en belangrijk vinden.

 

Tijdens Rabo ClubSupport kunnen leden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen.

Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze club ontvangt.

In 2020 ontvingen 3.841 Limburgse clubs en verenigingen een bijdrage uit Rabo ClubSupport. Maar liefst 53.440 leden brachten hun stemmen uit op hun favoriete clubs.

In september hebben verenigingen en stichtingen zich kunnen aanmelden voor Rabo ClubSupport 2021. Door te stemmen bepalen de leden van de Rabobank welke financiële ondersteuning deze clubs van ons ontvangen.

Van 4 tot 25 oktober 2021 kan er gestemd worden. 

Wil je ook stemmen? Ga dan naar de Rabo App, Rabo Online Bankieren of de website www.rabo.nl/limburg/clubsupport

Lijst met deelnemende clubs van Rabobank Roermond-Echt