EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Roda JC O21 wint in Echt

EVV heeft vrijdagavond haar eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gespeeld. Roda JC O21 won met 0-2.

Roda JC O21 en EVV waren beiden een kleine twee weken geleden begonnen aan de voorbereiding.
EVV-trainer Tini Ruys begon met 19 spelers aan deze voorbereiding maar kon vrijdagavond door blessures en vakanties geen beroep doen op 8 spelers. Derhalve waren Tim Verkooijen en Takudzwa Masawi toegevoegd aan de selectie.
In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar aardig in evenwicht. Na een 0-0 ruststand bleken de beloften van Roda JC toch wel fitter en kwamen er ook een aantal kansen voor de ploeg van Eric van der Luer. EVV-keeper Boyd Derksen verrichtte een aantal goede reddingen tegen zijn oud-ploeggenoten maar moest twee keer buigen. Het waren Dico Tjapchom en Leroy Been die zorgden voor de 0-2 overwinning.
De wedstrijd stond onder leiding van dhr. Ploegstra en hij werd geassisteerd door de heren Aben en (de opmerkelijk fitte) Bernard Schenk.

De selectie van EVV hervat op woensdag 18 juli de training. Het volgende oefenduel is op zaterdag 21 juli. Dan speelt EVV in Tegelen tegen Al Jazira, de nieuwe ploeg van trainer Marcel Keizer. Aanvang 16.00u.

Begin komende week wordt de indeling van de Derde Divisie Zondag bekend gemaakt. We zullen deze natuurlijk zo snel mogelijk op onze site vermelden.

Foto : Bart Tummers