EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

SNA 2 – EVV 4 0-6

Ruime overwinning EVV 4 in Montfort mede dankzij hattrick van Koen Wolfs

 

EVV 4 begon voortvarend aan de wedstrijd en liet de thuisploeg direct merken dat men te maken had met een scherp en gemotiveerde tegenstander. Het duurde dan ook niet lang of de 0-1 lag in de touwen. Roy Lafar rondde af op aangeven van Nick Coonen voor doelpunt nummer elf van deze competitie. Niet veel later was het Wouter Pielanen die Rico Mandos een niet te missen kans gaf, dat deed hij ook niet en dus was het al snel 0-2. SNA 2 kon weinig weerstand bieden, ook niet bij een corner van EVV 4. Nick Coonen gaf aan, Wouter Pielanen knikte binnen voor ook zijn elfde doelpunt van deze competitie.

Aan de thee met een comfortabele 0-3 voorsprong. Die voorsprong werd in de tweede helft uitgebreid door Koen Wolfs. Zowel de 0-4, 0-5 als 0-6 kwamen op zijn naam. Twee van die doelpunten getuigden van ware schoonheid. De 0-4 ging perfect in de kruising, op aangeven van Wouter Pielanen. De 0-5 volgde na een perfecte voorzet van Joshi Laven. Het slotakkoord viel na een assist van Rico Mandos, die daarmee al bij 15 doelpunten betrokken is dit seizoen. Enkel Wouter Pielanen is bij meer doelpunten betrokken: 19. Nadat de eindstand al op het scorebord stond, kreeg Mitchel Hendrix de eerste rode kaart van het seizoen. Hij ging (iets) te hard door nadat hij de bal te ver voor zich uit had gespeeld. De scheidsrechter vond dat hij een half jaar niet mag spelen, kleine kans dat hij dat gerealiseerd krijgt.

Een, achteraf gezien, gemakkelijk wedstrijd tegen een normaliter lastige tegenstander. 7 gespeeld, 21 punten. De mannen mogen aankomende zondag van een welverdiende rustdag genieten.

De competitie wordt op 24 november weer hervat.