EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Selectie EVV Echt : nieuws (1)

De TC van EVV Echt is momenteel druk bezig met het samenstellen van de selectie voor het seizoen 2021-2022.

Allereerst werd de technische staf vastgelegd:

De nieuwe trainer Leo Beckers zal worden geassisteerd door Robert van der Weert (3e seizoen).
Keeperstrainer Ingmar Bergmans begint aan zijn 10e seizoen bij de blauwwitten. Ook verzorger Peter Tummers ( 9e seizoen) is komend seizoen weer van de partij. Leider Maurice Kochanowski  zal aan zijn 2e seizoen beginnen en dat geldt ook voor Piet Hawinkels, de materiaalman.

Trainer Leo  Beckers  en de TC hebben de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd met de huidige selectiespelers en nieuwe kandidaten.

Komende dagen zullen we de voorlopige selectie voorstellen.

Vandaag  beginnen we met onze drie doelmannen :

Michel Vercruysse

4 Oktober 2020 speelde Michel zijn 280e competitieduel voor EVV Echt. Een week later werd het uitduel tegen Groene Ster  afgelast vanwege corona gevallen bij de club uit Heerlerheide. Een paar dagen later werd de competitie stop gelegd.
Michel zou eigenlijk aan het einde van dit seizoen een punt zetten achter zijn carrière. Maar om zijn loopbaan nu zo te moeten beëindigen, dat was voor de 41-jarige Belg onverteerbaar. Dus heeft hij besloten om er nog een jaar aan vast te knopen.
Michel kwam in januari 2010 naar EVV Echt en begint dus in juli aan zijn 13e seizoen bij de blauwwitten.

Tijn Becker

Tijn  (19) kwam vorig seizoen van Walram naar EVV Echt. Zijn opleiding genoot hij bij Fortuna Sittard. In januari 2020 stapte hij over naar Walram maar vanwege corona speelde hij daar slechts enkele maanden.
De talentvolle Tijn speelde in het begin van dit seizoen beurtelings bij EVV Echt O23 en als reservedoelman bij selectie 1.

Dylan Creemers

Dylan (21) speelde vier seizoenen in België (VV Bocholt en Patro Eijsden) voordat hij dit seizoen bij EVV Echt aansloot. De gedreven Weertenaar speelde net als Tijn zijn wedstrijden bij toerbeurt bij EVV Echt O23 en als reservedoelman bij selectie 1.