EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Selectie EVV Echt : nieuws (2)

Vandaag de volgende drie spelers die komend seizoen actief zullen zijn voor EVV Echt te weten Aron, Remco en Roy Gielen.

Aron Gielen

Na Michel Vercruysse de tweede routinier die komend seizoen van de partij is.
Aron (28) begint in juli aan zijn 7e seizoen bij de blauwwitten. Voordat hij bij EVV Echt aansloot, was hij lang actief voor VVV Venlo. Hij doorliep de jeugdopleiding  en maakte deel uit van de selecties van de Nederlandse elftallen O16 en O17. In 2013 (zijn eerste profseizoen) liep hij een ernstige kruisbandblessure op. Na een korte tussenstop bij Patro Eisden kwam hij in januari 2015 naar EVV Echt.
Aron is als verdedigende middenvelder een betrouwbare speler die veel rust uitstraalt en voor de ploeg heel belangrijk is. Aron speelde tot heden 119 competitieduels voor EVV Echt.

Remco Gielen

Remco (23) is de jongere broer van Aron. Na enkele jaren in de jeugdopleiding van VVV Venlo  startte hij zijn seniorenloopbaan bij SC Irene. In 2018 verkaste hij naar EVV Echt.
Remco zal straks in de voorbereiding waarschijnlijk het best voorbereid aan de start verschijnen. Immers hij is sinds januari 2021 actief voor de Amerikaanse ploeg Oakland Golden Grizzlies.  En volgens vader Harrie moet Remco daar vol aan de bak. Zeker op conditioneel vlak wordt er heel wat verlangd van de spelers.
Remco keert in juli terug naar Nederland en zal dan weer aansluiten bij de EVV - selectie. Normaliter zal hij de positie als rechtvleugelverdediger innemen. Maar met zijn drive is hij ook een optie op het middenveld.

Roy Gielen           

Roy (23) is de derde speler binnen de selectie met de achternaam Gielen maar is geen familie van Aron en Remco.
Roy  kwam via de jeugd van RKMSV bij VVV Venlo terecht. In 2018 kwam hij over naar EVV en kende een prima eerste seizoen. In de voorbereiding  op het 2e seizoen liep hij een kruisbandblessure op zodat hij het hele (onvolledige) seizoen) niet in actie kwam.  Voor aanvang van dit seizoen sloot Roy weer aan bij de selectie maar na 5 duels was het vanwege corona ook voor Roy alweer afgelopen.
Hij hoopt komend seizoen weer een heel  jaar actief te kunnen zijn. Trainer Leo Beckers is blij dat de dynamische middenvelder weer volledige fit is.