EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Selectie EVV Echt : nieuws (3).

Vandaag kunnen we berichten dat de volgende drie spelers ook komend seizoen voor EVV Echt zullen uitkomen.

Reno Kochanowski

Reno (22) startte zijn voetbalcarrière begon bij SHH Herten. Na een jaar bij Fortuna Sittard  trok hij naar VVV-Venlo . Daar speelde hij tot en met de U19.Vervolgens kwam hij in 2017 naar E.V.V. Echt. Al snel veroverde hij een basisplaats als centrale verdediger naast aanvoerder Rick Geenen.
Intussen heeft hij 86 competitieduels achter zijn naam staan. Voor Reno zal het komend seizoen wennen worden zonder zijn vaste partner Rick Geenen die zoals bekend zijn loopbaan gaat beëindigen.

Luc Tinnenmans

Luc (22) speelde in de opleiding van MVV en Fortuna Sittard. In oktober 2017 debuteerde hij  voor Fortuna in het bekerduel tegen Go Ahead Eagles. In 2018 werd Luc door Fortuna verhuurd aan EVV  en in 2020 maakte hij de definitieve overstap naar EVV Echt.
Vorig seizoen kende Luc een moeizaam jaar. Door een zware blessure kwam hij slechts drie wedstrijden in actie. Dit seizoen was hij weer van de start van de partij maar helaas ook voor Luc waren dat maar 5 duels.  Samen met Aron Gielen is Luc op het middenveld die speler die zorgt voor de balans.

Stijn Keulen

Stijn ( 23) kwam voor aanvang van dit seizoen over van FC Geleen Zuid. De talentvolle middenvelder treft met Leo Beckers de trainer onder wiens leiding hij bij Geleen Zuid een paar succesvolle jaren had. Stijn genoot zijn opleiding bij Fortuna Sittard maar moest daar (net zoals diverse andere talenten) na de komst van trainer Sunday Oliseh het veld ruimen.
Stijn scoorde voor EVV het voorlopig laatste doelpunt in deze competitie : zijn vrije trap tegen Hollandia was goed voor de drie punten.