EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Selectie EVV Echt : nieuws (4)

Vandaag nog twee spelers die komend seizoen deel uit maken van de selectie van trainer Leo Beckers. Jordi Beelen die na een zware knieblessure zijn come-back gaat maken en Manny Peters die na enkele seizoenen afwezigheid zijn rentree gaat maken.

Komende week kunt u hier de berichten lezen over de nieuwe spelers.

Jordi Beelen

Jordi  (25)kwam in 2018 van Veritas naar EVV Echt. In zijn eerste seizoen speelde hij onder trainer Tiny Ruys alle 34 duels en scoorde 6 keer. Het merendeel van de duels kwam Jordi (noodgedwongen) als centrumspits in actie. Op de vleugel ligt zijn voorkeur.
Vorig seizoen ging het voor Jordi mis toen op zaterdag 1 februari Groene Ster te gast was in Echt. Met een zware knieblessure(kruisband gescheurd) moest hij van het veld.  Momenteel zit Jordi volop in het revalidatieproces. Hij heeft goede hoop dat hij bij aanvang van de voorbereiding weer van de partij is.

Manny Peters

Manny maakte op 3 oktober 2015 als 18-jarige zijn debuut in EVV 1. Trainer was destijds Leo Beckers. In zijn 2e seizoen kwam Manny tot 23 duels. Na het vertrek van Leo Beckers gaf Manny de voorkeur aan selectie 2. In het seizoen 2018-2019 kwam hij nog enkele duels in actie (met een paar heel belangrijke doelpunten )voor EVV 1 .
Nieuwe trainer Leo Beckers heeft de afgelopen maand een paar goede gesprekken gehad met Manny. Hij heeft daarna aangegeven komend seizoen vol voor EVV Echt 1 te gaan.