EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Selectie EVV Echt nieuws (5) :

Vandaag stellen we de eerste drie nieuwe spelers aan u voor nl. Juul Respen, Francis  Ngoy en Jeffrey Rijkers. Laatstgenoemde is niet helemaal nieuw. Hij speelde in het seizoen 2018-2019 al een seizoen voor EVV Echt.

 

Juul Respen

Juul (22) begon met voetballen bij RKMSV Vanaf zijn 10e tot zijn 18e doorliep hij de jeugdopleiding van VVV Venlo, dat hem met ingang van het seizoen 2016/17 overhevelde naar het eerste elftal. Hij maakte op 4 november 2016 op achttienjarige leeftijd zijn competitiedebuut, tijdens een wedstrijd in de eerste divisie thuis tegen FC Dordrecht(3-1).
Na afloop van het seizoen 2016/17 kreeg hij de Jan Klaassens Award uitgereikt, de jaarlijkse onderscheiding van VVV voor het grootste talent uit eigen jeugdopleiding.
De jonge centrumspits kreeg nadien geen speeltijd meer en verkaste eind januari 2018 op amateurbasis naar Helmond Sport.Anderhalf jaar later tekende hij een profcontract.
Juul kwam dit seizoen 11 keer in actie voor Helmond Sport maar kon niet rekenen op een basisplaats. Uiteindelijk heeft Juul (overigens een neef van Roy Gielen) gekozen voor zijn maatschappelijk loopbaan en gaat daarom komende seizoen studeren (lerarenopleiding richting wiskunde). Aangezien hij toch op een hoog niveau wil blijven voetballen, is een overstap naar EVV Echt een goede oplossing.
 

Jeffrey Rijkers

Jeffrey (22) doorliep de jeugdafdeling van VVV Venlo en kwam juli 2018 naar EVV Echt. Hij kwam in dat seizoen 26 keer in actie voor de blauwwitten. Aanvankelijk speelde Jeffrey als linkeraanvaller. In de 2e seizoenshelft bleek hij als linkerverdediger prima uit de voeten te kunnen.
Vanwege een kaakoperatie miste hij een zevental wedstrijden.
Van 2019 tot heden speelde Jeffrey voor 1e klasser RKSV Wittenhorst.
Jeffrey woont in Heibloem en zal komend seizoen weer voor de linksbackplaats gaan.

Francis Ngoy

Francis Ngoy startte zijn voetballloopbaan bij RKVB Baexem en later FC Maasgouw. Vandaar uit ging hij naar Fortuna Sittard (O17 en O19). Vervolgens vertrok naar Jong Roda JC JC. In januari 2019 verkaste hij naar België waar hij uitkwam voor Hasselt en Patro Eijsden. Voor aanvang van dit seizoen kwam hij terug naar Nederland (EHC) maar vanwege blessures kwam de in Maasbracht wonende aanvaller daar niet in actie.

De TC van EVV Echt en trainer Leo Beckers zijn zeer ingenomen met de komst van Juul, Jeffrey en Francis en wenst hen veel succes in het nieuwe seizoen.