EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Selectie  EVV Echt nieuws (6) :

Vandaag kunnen we u mededelen dat er vijf talentvolle spelers uit de eigen opleiding worden overgeheveld naar selectie 1.
Het betreft drie spelers die dit seizoen deel uit maakten van de O23 ploeg en twee spelers die in de O19 ploeg uitkwamen.
Hierbij stellen we ze aan u voor :

Thijs Verhagen (19) kwam anderhalf jaar geleden over van SHH en bleek vorig seizoen in het O19 team een van de sterkhouders. Dit seizoen startte hij in het nieuwe O23 team. Op 27 september jl. maakte Thijs zijn debuut in selectie 1 in het uitduel tegen Blauw Geel’38.
Als vervanger voor de geblesseerde Rick Geenen speelde de centrale verdediger een puike partij.

Koen Verheij (20) kwam pas dit seizoen naar EVV Echt. Vele jaren speelde de Weertenaar in de opleiding van Roda JC. Na twee kruisbandblessures besloot hij zijn heil te zoeken bij EVV Echt. Koen is volledig hersteld van zijn blessures. De sterke vleugelverdediger is dan ook helemaal klaar voor de start.

Novah van der Schouw (19) was vorig seizoen aanvoerder van de O19 ploeg die het voortijdig geëindigd seizoen zonder puntverlies afsloot. Ook hij maakte al zijn debuut voor EVV 1. Op 20 september speelde hij als rechterverdediger een prima partij tegen ADO’20.
Novak komt oorspronkelijk van NWC Asten maar besloot 2 jaar geleden de overstap te maken naar EVV Echt.

Quinn Devoi (18) kwam vanuit de opleiding van Roda JC over naar EVV Echt. De in Sittard wonende verdediger is een echte winnaar en liet dat in het begin al zien in de wedstrijden van de O19 ploeg.

Boris Gehlen (19) kwam al op jonge leeftijd bij Roda JC en ging later over naar Fortuna Sittard. In januari 2020 sloot hij aan bij O19 ploeg van EVV Echt.
Boris is een dynamische middenvelder die in de voorbereiding op het huidige seizoen debuteerde in het oefenduel tegen VVV Venlo.

De TC en de trainersstaf zijn zeer ingenomen met de vijf nieuwkomers uit de eigen opleiding. Het zijn allemaal zeer gedreven jongens. Echte winnaars die het de gevestigde orde heel moeilijk kunnen gaan maken.
Overigens zitten er bij de O23 nog een aantal talenten die door de trainers zeer goed gevolgd zullen worden en gedurende het seizoen misschien ook de overstap kunnen gaan maken.