EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Sint bezoekt jongste jeugd

Sinterklaas en zijn pieten hebben ook de jongste jeugd van EVV/RIOS’31 met een bezoekje vereerd.

Voordat Sinterklaas en zijn zwarte pieten een bezoek zouden brengen aan de jongste jeugd van EVV en RIOS’31, deden de spelers van de JO7, JO8, JO9-2 en JO9-1 een voetbalcircuit op het hoofdveld.

Zaklopen, cadeautjesvoetbal, cadeauschieten op het doel en het omver schieten van een cadeaupiramide stonden op het programma. Ondanks het regenachtige weer waren er zo’n 40 spelers en verschillende trainers en ouders aanwezig.

Helaas moesten ze tussendoor naar binnen vanwege het slechte weer. Uiteindelijk moesten we stoppen omdat het te hard regende.

Eenmaal binnen en opgewarmd werden de spelers en enkele broertjes/zusjes getrakteerd op overheerlijke frietjes, snacks en ranja. Alles werd goed verzorgd door Andrë.

Om 16.45 was het eindelijk zover. Sinterklaas en zijn pieten kwamen aan in de kantine terwijl spelers, trainers en ouders uit volle borst “Welkom Sinterklaas" zongen.

Elk team mocht op audiëntie komen bij Sinterklaas. Tussendoor werd er gezongen en zelfs gedanst.

Ook werd de uitslag bekend van de kleurwedstrijd en de winnaars kregen entreekaarten van Fortuna Sittard, Royal Servicebioscoop Echt en voetballen.

Al met al was een geslaagde dag.

Met dank aan Fortuna Sittard en Royal Servicebioscoop Echt voor de prijzen van de kleurwedstrijd. En eveneens dank aan drie moeders (Anita, Nadia en Michelle) van JO7-spelers voor de organisatie van deze dag.

 

Sinterklaas en zwarte pieten, tot het volgend jaar.

 

Uitslag kleurwedstrijd:

 

JO7

JO8

JO9-2

JO9-1

1e prijs
Niek Coopmans
Sil Klesman
Tom Smeets
Levi Verblakt
2e prijs
Glenn Wilms
 
Bram Gulikers
Loet Janssen