EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Sint en Piet op bezoek bij EVV

Bezoek Sinterklaas en zijn pieten bij de jongste jeugd van EVV/RIOS’31

Voordat Sinterklaas en zijn zwarte pieten een bezoek zouden brengen aan de jongste jeugd van EVV en RIOS’31, deden de spelers van de JO7-1/2, JO8-1, JO8-2 en de JO9-1 mee met een voetbalcircuit op het hoofdveld.

Onder een stralende zon speelden de spelers en enkele broertjes en zusjes spellen zoals cadeautjesvoetbal, cadeauschieten op het doel, tonschiet enz.

Er waren zo’n  40 spelers en verschillende trainers en ouders aanwezig.

 

Om 17.00 was het eindelijk zover. Sinterklaas en zijn 4 pieten kwamen aan in de kantine terwijl spelers, trainers en ouders uit volle borst “Welkom Sinterklaas zongen”.

Elk team mocht op audiëntie komen bij  Sinterklaas. Tussendoor werd er gezongen en zelfs gedanst. Ook de trainers/leiders kwamen naar de sint en moesten uiteraard eerst een liedje zongen, voordat ze de cadeaus kregen.

Ook werd de uitslag bekend gemaakt van de kleurwedstrijd

Winnaars kregen entreekaarten van Fortuna Sittard, speeltjes van Top 1 Toys Echt en chocoladeletters van Rousseau Echt.

Nadat de sint en de pieten op bezoek gingen naar het volgende adres, werden alle aanwezigen getrakteerd op overheerlijke frietjes en snacks door onze meester-kok André.

Het was weer een geslaagd bezoek van de sint en de pieten.

Met dank aan Fortuna Sittard, Top1Toys Echt en Rousseau Echt voor de prijzen van de kleurwedstrijd en mede dankzij ouders en trainers die meegeholpen hebben bij de voorbereidingen en de uitvoering van deze activiteit.

 

Sinterklaas en pieten, tot het volgend jaar.