EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Slechte 1e helft breekt EVV op

EVV heeft zondagmiddag in Veghel een slechte beurt gemaakt. Na een beroerde 1e helft kon men in een betere 2e helft het tij niet meer keren. Blauw Geel'38 won met 3-1.

Blauw Geel'38 - EVV  3 - 1 (2 - 0)

Trainer Tini Ruijs had zijn ploeg op twee plaatsen gewijzigd. De geblesseerde Luc Tinnemans werd vervangen door Bart Dings en Jeffrey Rijkers nam de plaats in van Siem van Dijck.

Blauw Geel'38 was in de 1e helft veruit de betere ploeg. EVV-doelman Michel Vercruysse moest al in de beginfase een aantal keren flink aan de bak. Dat de thuisclub op voorsprong kwam was dan ook niet vreemd. Het was Hidde van Dijk die een lage voorzet gaf, waarna Sander Egmond met een hard schot zijn ploeg op 1-0 zette. Oud-EVV'er Rick Polman kreeg even later een dikke kans op de 2-0 maar via een voet van een EVV'er verdween de bal naast het doel. Toch zou Rick wel zijn doelpunt meepakken. Kort voor de pauze was het aan de rechterkant aanvoerder Mark Dobbelsteen die ervan door ging en Rick de bal op een presenteerblaadje gaf: 2-0. Volgens heel EVV ging er een buitenspelsituatie aan vooraf maar de vlag van de assistent bleef omlaag.
Pas na de 2-0 achterstand kwam EVV iets beter in de wedstrijd. Jeffrey Rijkers werd in de zestien onderuit gehaald, maar scheidsrechter van Leeuwen zag er geen strafschop in. En vlak voor de pauze verdween een schot van Bart Dings via een verdediger en de lat over het doel.
Ruststand 2-0.
Na de pauze zagen we een veel feller EVV dat de thuisclub terug drong. Shaquille Simmons en Siem van Dijck kwamen in de ploeg en het was laatstgenoemde die in de 63e minuut in de zestien onderuit werd gelopen. De toegekende strafschop werd door Bob Vankan verzilverd: 2-1. EVV leek op weg naar de gelijkmaker maar dat veranderde in de 73e minuut. Nu kreeg de thuisclub een strafschop nadat Rick Geenen een Blauw Geel-speler opzij zette. Danny Verbakel stuurde Michel Vercruysse naar de verkeerde hoek en bracht de stand op 3-1. EVV was niet meer bij machte nog iets te doen aan deze achterstand.
Eindstand 3-1.

Trainer Tini Ruijs was na afloop zeer teleurgesteld: "In de 1e helft hebben we het helemaal laten afweten. Zelfs de sterkhouders gaven niet thuis. De 2e helft was een stuk beter. We zijn al het hele seizoen ontzettend wisselvallig."

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Remco Gielen, Roy Gielen, Bart Dings (82e Aron Gielen), Bob Vankan, Omar Ramadani, Jeffrey Rijkers (60e Shaquille Simmons), Jordi Beelen (60e Siem van Dijck)

Dinsdag 27 november speelt EVV een oefenduel tegen GSV'28. Het duel in Genhout begint om 20.00u