EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Sponsoring wedstrijdbal

SPONSOR EEN WEDSTRIJDBAL EN KRIJG EEN VIP-BEHANDELING

Voetbalvereniging EVV komt het volgende seizoen voor de derde achtereenvolgende keer uit in de Derde Divisie.  Bedrijven, supporters en andere belangstellenden krijgen de mogelijkheid om de wedstrijdbal te sponsoren.

Als tegenprestatie krijgt u allereerst twee gratis toegangskaarten voor de betreffende wedstrijd. Vóór aanvang van de wedstrijd wordt u in de bestuurskamer ontvangen en kan kennis gemaakt worden met bestuursleden van beide verenigingen, de trainers, de scheidsrechter en zijn assistenten en vertegenwoordigers van de KNVB.

Tijdens de rustpauze worden een kop koffie en een stuk vlaai aangeboden en na afloop van de wedstrijd kan onder het genot van een drankje en een hapje gezellig worden nagepraat.

Bovendien zal uw (bedrijfs)naam in het wedstrijdbulletin en in de regionale weekbladen vermeld worden als sponsor van de wedstrijdbal. Vlak voor de aftrap zal via de omroepinstallatie de sponsor van de wedstrijdbal nog eens expliciet genoemd worden. Bovendien zal gedurende het gehele voetbalseizoen in de kantine een voetbal hangen met daarop uw (bedrijfs)naam.

Mocht u interesse hebben om voor een van de thuiswedstrijden van EVV 1 de wedstrijdbal te willen sponsoren, dan kunt u contact opnemen met Gerbert Lamerichs (tel 0475-481243).