EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Sporting Sittard’13 -EVV Echt 2 2-1

Zondag speelde EVV Echt 2 haar eerste oefenduel in de voorbereiding. 

Een brede selectie aangevuld met jongens van de JO19 ging naar de eerste oefenwedstrijd in zonovergoten veld uit bij 4de klasse Sp. Sittard’19.

We starten vanaf een gesloten verdediging. Na een gedegen begin van beide teams staat EVV onder druk… in de 24 ste minuut maakt Sittard vanuit een afstandsschot de 1-0.
Na een korte drinkpauze is het Sittard met de druk naar voren.. EVV wordt teruggedrongen en via de linkse kant wordt de bal geblokt maar valt voor een vrijstaande speler van Sittard 2-0, en dit 5 min voor het rustsignaal.

Na de pauze een sterker EVV.
Na een schermutseling wordt Tim onterecht weggestuurd maar dit was uit voorzorg waardoor er wel een vervanger mag invallen. Ook de meegekomen spelers van O19 worden ingezet en het spel blijft stabiel aan de kant van EVV
Een aantal kansen doen zich voor met nog een kopkans voor Camiel. Even later een diepe bal op Peter van de JO19 en binnen de 16 werd hij neergelegd, penalty. Deze wordt hard en goed in de hoek geschoten door Camiel 2-1

En met deze stand eindigt het eerste oefenduel voor onze jongens. Een lastig begin voor de selectie, die nog moet wennen aan de veranderde tactiek en eigenlijk pas 1 trainingsweek erop heeft zit. Maar in de 2e helft, waarin er meer druk naar voren werd gezet, zaten er aanknopingspunten waarmee we vooruit kunnen.