EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

JVC Cuijk en EVV delen de punten

In de 15e competitieronde stond er voor EVV een uitwedstrijd tegen JVC Cuijk op het programma. Het was de 32e ontmoeting tussen de clubs. Uw verslaggever was van alle duels getuige en moest na afloop concluderen dat het qua niveau een van de minste wedstrijden was.
Het werd uiteindelijk 1-1.

JVC Cuijk - EVV  1 - 1  (1 - 0)

EVV startte met dezelfde basiself als vorige week tegen Hercules. Maar waar het tegen de ploeg uit Utrecht vanaf de aftrap een boeiende strijd was, viel er nu in de eerste 25 minuten helemaal niets te beleven. Veel balverlies aan beide zijden en amper doelgevaar.
Dat laatste veranderde in de 26e minuut toen de thuisclub binnen een minuut twee dikke kansen kreeg. Eerst knalde Furkan Alakman, de beste man aan Cuijkzijde, naast en even later was het diezelfde speler die een vrije kans recht in de handen van Michel Vercruysse schoot. Het was voor EVV uitstel van executie want in de 32e minuut was het toch raak. Jay van Boxtel mocht ongehinderd de zestien induiken, omspeelde Michel Vercruysse en legde de bal vervolgens panklaar voor inkomende Lars Loermans: 1-0.
Dit was tevens de ruststand.
Trainer Tini Ruijs was duidelijk niet tevreden en wisselde onder de pauze Omar Ramadani en Jordi Beelen voor Siem van Dijck en Bart Dings.
Vanaf de aftrap zagen we een feller EVV en binnen tien minuten viel de gelijkmaker. Het was aanvoerder Rick Geenen die na een vrije trap van Siem van Dijck fraai raak kopte: 1-1.
Wie gehoopt had dat EVV nu zou doordrukken, kwam bedrogen uit. Men had wel meer balbezit maar de beste kansen kwamen er toch voor de thuisclub. Invaller Bjenze Graat schoot van dichtbij recht in de handen van Michel Vercruysse en Rick Renirie produceerde slechts een rollertje bij een vrije kans. Aan EVV-zijde probeerden Bob Vankan en Remco Gielen het nog met afstandsschoten die JVC-keeper Rene van der Greft niet konden verontrusten.
JVC Cuijk moest vanaf de 80e minuut met 10 spelers verder. Scheidsrechter Nick Tunnissen toonde Furkan Alakmak zijn tweede gele kaart. Maar de overtalsituatie kon EVV niet uitbuiten.
Zo bleef het 1-1.

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Remco Gielen, Aron Gielen, Roy Gielen, Biob Vankan, Omar Ramadani (46e Bart Dings), Jordi Beelen (46e Siem van Dijck), Jeffrey Rijkers (67e Shaquille Simmons).


Komende zondag speelt EVV haar laatste duel voor de (korte) winterstop. ADO'20, de nummer vier in de rangschikking, komt dan op bezoek in Echt.