EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

TEC - EVV: Koç maakt het verschil

EVV heeft zaterdagavond in Tiel niet kunnen stunten. Daar waar EVV in de beginfase verzuimde te scoren, was het TEC-spits Serhat Koç die wel doel trof. Na de pauze was Koç nogmaals trefzeker en bezorgde zo zijn ploeg de drie punten.

TEC - EVV   2 - 0  (1 - 0)

EVV startte sterk in Tiel. Shaquille Simmons kwam in de 2e minuut vrij voor het doel. TEC-doelman Sebastiaan van der Sman stopte de inzet van de EVV-aanvaller. Vijf minuten later leek EVV toch op voorspong te komen. Eerst belandde een inzet van Shaquille Simmons tegen de lat waarna de rebound door Jordi Beelen tegen de paal werd geknald. 
Vervolgens zagen de 500 toeschouwers dat de thuisclub wel veel power in de strijd gooide maar amper kansen creëerde. Toch kwam TEC voor de pauze op voorsprong. Na een verre ingooi kwam de bal via een EVV-verdediger voor de voeten van Serhat Koç. Van dichtbij liet de oud-prof van FC Eindhoven Michel Vercruysse kansloos.
Ruststand 1-0.
Vanaf de aftrap zagen we een thuisclub die veel dwingender aanwezig was. EVV moest ver terug en kon geen vuist meer maken. Aanvankelijk leverden de talrijke corners TEC nog niets op. Het was vervolgens Michel Vercruysse die EVV  in de wedstrijd hield. Tot twee keer toe verscheen Wimilio Vink helemaal vrij voor de EVV-doelman. Die bewees andermaal zijn klasse.
In de 71e minuut viel de beslissing. Serhat Koç draaide in de zestien weg van zijn tegenstander en scoorde de 2-0.
In de slotfase kon EVV de thuisclub niet meer verontrusten.
Eindstand 2-0

Resumé: In tegenstelling tot vorige week tegen GOES zagen we zaterdagavond wel een strijdend EVV. Het verzuimde echter in de 1e helft TEC pijn te doen. In de 2e helft kwam EVV tegen de fysiek sterke tegenstander er niet meer aan te pas.

Opstelling: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Reno Kochanowski, Rick Geenen, Remco Gielen, Roy Gielen (81e Omar Ramadani), Bob Vankan, Luc Tinnemans, Jordi Beelen (65e Bart Dings), Jeffrey Rijkers (65e Siem van Dijck) en Shaquille Simmons. 

Foto: Bart Tummers